Wetenschap

Aaron Carter’s minnaar Melanie Martin ‘snikte’ nadat ze een bad ‘met groen water’ zag waarin hij stierf

LANCASTER, CALIFORNI: De on-off verloofde van Aaron Carter, Melanie Martin, was naar verluidt ontroostbaar toen ze de badkuip zag waarin de zangeres stierf. Ze wilde het lichaam ook zien, maar de aanwezige agenten stonden haar niet toe “vanwege zijn toestand”, beweerde een vriend van Aaron.

De ‘I’m All About You’-zanger stierf op zaterdag 5 november in zijn huis in Lancaster in Californië. Zijn vriend Gary Madatyan onthulde aan The Sun dat hij bij Aarons huis aankwam na het ontvangen van een hartverscheurend bericht van Martin met de tekst: “Ik heb je aan mijn zijde nodig.” Hij zei: ‘Ik was zaterdag bij een andere vriend thuis en kreeg een telefoontje dat Aaron was gepasseerd. Ik was helemaal in shock, ik kon niet stoppen met huilen. Het was zo verwoestend en pijnlijk.”

ADVERTENTIE

LEES OOK

Wie is de verloofde van Aaron Carter? Melanie Martin barst in tranen uit na tragische dood zangeres

Aaron Carter onthulde ooit op ‘The Doctors’ dat zijn ‘grootste angst’ niet was om ‘zo lang als ik kan’ te leven

ADVERTENTIE

“Ik besloot naar Lancaster te rijden en nam contact op met Melanie. Ze zei: ‘Ik heb je aan mijn zijde nodig’. Ik reed erheen, we omhelsden en huilden. Melanie wilde dat ik en zij afscheid van hem namen, van zijn lichaam, maar de sheriffs zeiden dat het geen goed idee was vanwege zijn toestand. We hoorden dat hij al minstens een paar uur dood in het bad had gelegen. We kwamen het huis pas binnen nadat het lichaam eruit was gehaald,’ legde Madatyan uit.

De 45-jarige styliste van beroemdheden verklaarde ook: “Ik ben eerder in het huis geweest, het was verschrikkelijk om weer naar binnen te lopen. Melanie had veel pijn. Ze huilde en snikte, het was zo moeilijk voor haar, mijn hart brak voor haar. Het was allemaal zo schokkend, we konden het niet geloven. We omhelsden elkaar en ik probeerde haar te troosten’, voordat ze eraan toevoegde: ‘Ze keek in de badkamer en begon te huilen toen ze het bad zag. Het water in het bad was groen. Het was gewoon verschrikkelijk, denkend dat hij daar alleen was gestorven.”

ADVERTENTIE

De 30-jarige Martin is de moeder van een peuterzoon Prince, die hij samen met Aaron had. Er wordt gezegd dat ze op dit moment de tragedie aan het verwerken is met haar familieleden in Lake Forest, Californië. Ondertussen was Madatyan al tien jaar bevriend met de ‘I Want Candy’-zangeres. Ze zouden naar verluidt met elkaar in contact zijn gekomen tijdens een Hollywood-functie.

ADVERTENTIE

Madatyan merkte op: “Hij ging naar een rode loper evenement met Madison, zijn ex, ook mijn vriend. Het klikte en werd bevriend. Ik deed daarna zijn styling en zijn haar. Hij maakte een nummer genaamd ‘Sooner or Later’, hij bracht wat keyboards naar mijn huis in LA en ik vertelde hem dat het een hit zou worden. Hij was een getalenteerde man. Ik hoorde het later op de radio en ik was zo trots en blij voor hem. Ik belde hem erover en hij zei: ‘Oh mijn God, ik kan het niet geloven!’ Ik ben zo dankbaar dat ik zulke goede en positieve herinneringen aan hem heb.”

ADVERTENTIE

De officiële doodsoorzaak van Aaron moet nog worden ontdekt, maar zijn naasten en vrienden geloven blijkbaar dat hij stierf als gevolg van drugsverslaving en psychische problemen. Madatyan vertelde The Sun: “Hij was nooit suïcidaal. Ik wou dat hij niet alleen stierf. Ik denk niet dat het goed voor hem was om alleen te zijn. Ik wou dat Melanie er was, of wie dan ook. Als hij niet de enige was, was het niet gebeurd. We moeten gewoon wachten op het rapport van de lijkschouwer om erachter te komen wat er echt is gebeurd.”

ADVERTENTIE

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button