Amusement

Bachelorette Gabby Windey en Erich Schwer’s relatietijdlijn

Haar laatste roos! Gabby Windey verloofd met Erich Schwer in seizoen 19 van de vrijgezellinmaar zoals de meeste relaties in Bachelor Nation, was hun reis vol ups en downs.

Nadat ze een sterke band op het scherm had ontwikkeld, begon Schwer zich af te vragen of hij klaar was om voor te stellen nadat ze hoorde dat Windey haar andere finalisten naar huis had gestuurd Jason Albast en Johnny DePhillipo. Terwijl ze een emotionele einddatum hadden, koos de inwoner van New Jersey uiteindelijk een ring uit met Neil Lane.

‘Ik dacht dat je te mooi was om waar te zijn, maar nu weet ik dat je te goed bent, maar je bent ook waar,’ zei ze tegen hem. ‘Ik hou van je en ik wil van je houden zolang je me dat toelaat. En daarna weet ik zeker dat het nog veel langer zal duren.”

Toen hij op één knie ging zitten, gutste Schwer: ‘Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Jij bent het, ik totdat de wielen eraf vallen. Ik ben tot over mijn oren verliefd op je en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen. Ik hou van je, Gabby. Wil je met me trouwen?”

Dagen voordat de finale in september 2022 werd uitgezonden, kwam de vastgoedanalist onder vuur te liggen voor een opnieuw opgedoken foto van hem in blackface uit zijn middelbare schooljaarboek. Hij verontschuldigde zich destijds: “Wat ik destijds dacht dat een weergave was van mijn liefde voor Jimi Hendrix, was niets anders dan onwetendheid. Ik was naïef over de kwetsende implicaties van mijn acties voor de zwarte gemeenschap en degenen die het dichtst bij mij stonden, en zal voor altijd spijt hebben van mijn beledigende en schadelijke gedrag. Ik schaam me diep voor mijn acties en begrijp dat mijn verontschuldiging slechts de eerste stap is in het nemen van verantwoordelijkheid.”

Hoewel veel fans boos waren, werd de controverse niet behandeld tijdens After the Final Rose, maar Windey heeft sindsdien gewogen.

“Ik kwam erachter met de rest van de wereld en het was meteen een klap in mijn maag – echt, echt verwoestend,” vertelde ze Verscheidenheid. “Dus, het was voor ons allebei moeilijk om onze waarden een beetje af te wegen en waar we staan ​​en hoe dit tot stand kwam. En er is geen excuus. Hij verontschuldigde zich, maar uiteindelijk is er echt geen excuus voor dit gedrag. Ik denk dat we gewoon echt nadenken over onszelf, leren waar deze vooroordelen vandaan komen [and] hoe ze andere mensen beïnvloeden en hoe ze te veranderen en hoe te groeien.”

Het paar doorstond een ander schandaal op het moment dat de vrouw Schwer aan het daten was voor de show, Amanda Kaylor, lekten hun sms-berichten. In de screenshots van maart 2022 zei Schwer dat de ABC-show niet “echt” was en wilde dat Kaylor zou overwegen te wachten tot hij terugkwam van het filmen om hun romance te hervatten.

Gedurende Na de laatste roos in september 2022 legde Windey uit dat Schwer haar over de berichten had verteld voordat ze lekten en onthulde dat ze haar verloofde had vergeven, die toegaf dat hij Kaylor had ‘geleid’.

“Onze communicatie is gewoon beter geworden”, zegt ze. “En hij is gracieus en hij is eerlijk en ik geloof wat hij zegt. Dus ik zeg niet dat je gelijk had met je acties – ik bedoel, je was een soort a-gat voor haar.’

Het tweetal speelde ook terughoudend over hun toekomstplannen toen Windey het opnam Dansen met de sterren seizoen 31: “Als je ‘ja’ zegt tegen de rest van je leven met iemand door te brengen, zal het niet gemakkelijk zijn, vooral niet in de publieke belangstelling.”

De volgende dag opende Windey over het tekstdrama op de podcast “Chicks in the Office”.

‘Eerlijk gezegd zou ik ook boos zijn als ik haar was. Ik zou waarschijnlijk naar spoileraccounts rennen om ook je leven te ruïneren – ik weet het niet, dat valt niet te zeggen,’ zei ze lachend. “Maar weet je, het was allemaal voor de show – je gaat verder. Onze relatie is anders. Hij is goed voor me geweest.”

Ze reageerde ook op de beweringen van Kaylor dat Schwer’s AF opmerkingen waren “bulls – t – en richtten Kaylor’s waarschuwing aan” Ons Wekelijks dat Windey voor zichzelf zal “leren”.

“Ik heb zoiets van, ‘zal ik?'” grapte Windey. “Je eindigt maar met één persoon. Je zult veel relatiebreuken meemaken. … Had ik gewild dat hij het haar direct had kunnen vertellen in plaats van haar te ghosten voor een reality-tv-programma? 100 procent. Maar hij deed het niet en ik kan er niets aan doen.”

Scroll door voor hun volledige tijdlijn:

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button