Sport

Baker Mayfield schiet op Browns met bizarre opmerking

Getty Images Baker Mayfield van de Carolina Panthers.

Tijd heelt niet alle wonden als het gaat om Baker Mayfield en de Cleveland Browns.

Mayfield is relatief stil gebleven over zijn voormalige ploeg, maar donderdag werd hem tijdens een interview naar Cleveland gevraagd. Hij maakte duidelijk dat hij geen liefde heeft voor zijn voormalige team.

‘Welke oude plek, Oklahoma? Ze zijn 6-5, ‘zei Mayfield.

De verslaggever verduidelijkte dat hij naar de Browns vroeg, niet naar de Sooners.

“Dat is niet mijn oude plek, ik speel daar altijd”, zei Mayfield.

Baker Mayfield vroeg naar de quarterbacks op “zijn oude plek” (Cleveland), maar hij keert terug naar Oklahoma.

‘Dat is niet mijn oude plek. Ik heb daar vroeger gespeeld.’

😂😂😂 pic.twitter.com/s5dEf8f6v9

— Will Kunkel (@WillKunkelFOX) 24 november 2022

Het is een interessante en vrij onnodige opmerking van Mayfield, die in 2018 door Cleveland als nummer 1 werd opgesteld en vier seizoenen bij de Browns doorbracht. Na een lang, langdurig laagseizoen werd Mayfield dit laagseizoen geruild na de overname van Deshaun Watson.

Mayfield kreeg zijn kans op “wraak” toen hij in week 1 voor de Panthers startte, maar kwam net te kort, met de Browns die Carolina achter zich lieten met een laat velddoelpunt. Voorafgaand aan die wedstrijd maakte hij duidelijk dat het zien van zijn voormalige team iets meer betekende.

‘Ik ga hier niet zitten en een robot zijn en je vertellen dat ik dat niet al op de kalender heb staan. Eén, dat is niet wie ik ben. Voor mij gaat het om het winnen van wedstrijden’, zei Mayfield. “Natuurlijk heeft deze iets meer geschiedenis en persoonlijke betekenis, maar voor mij gaat het om winnen en de toon zetten voor de rest van het jaar, en hoe ik dit team ook kan helpen dat te doen, ik ga het doen.”

Mayfield zat weer op de bank in Carolina

Mayfield heeft het moeilijk gehad met Carolina en zat onlangs voor de tweede keer op de bank, waarbij de Panthers er nu voor kozen om met Sam Darnold als starter te gaan. Mayfield verloor eerder zijn baan aan de onontdekte, voormalige XFL-quarterback PJ Walker, die kampt met een enkelblessure. Zodra Walker terugkeert, zal Mayfield waarschijnlijk derde zijn op de depth chart.

“Er hangen hier veel dingen in de lucht voor de toekomst, dus ik weet het niet echt,” zei Mayfield. “Ik doe wat ik kan, wat ik kan beheersen. Ik weet hoe mijn teamgenoten over mij denken en hoe ik de dingen hier heb aangepakt. Dus ik kan hier met opgeheven hoofd vertrekken en begrijpen dat ik alles heb gedaan wat ik kon.

De benching heeft invloed op de Browns omdat de voorwaardelijke draftkeuze waarvoor ze ruilden gebaseerd was op de speeltijd van Mayfield bij de Panthers. Hij zou 70% van de snaps hebben moeten spelen om er een vierde in plaats van een vijfde ronde van te maken.

“Het is een gek jaar”, zei Mayfield. “Er gebeuren veel vreemde dingen [at quarterback around the league]. … De quarterback-kamer heeft het vrijwel op de best mogelijke manier aangepakt, rollend met de stoten. We doen gewoon wat ons wordt opgedragen.”

Browns in afwachting van debuut van Deshaun Watson

De Browns gaan hun laatste week in zonder Watson, die een schorsing van elf wedstrijden kreeg na een schikking met de NFL. De Browns zijn met 3-7 gegaan met Jacoby Brissett als quarterback, maar zullen Watson voor het eerst zien wanneer ze het opnemen tegen de Texanen op 4 december.

“Jullie weten al wat voor soort quarterback hij is”, zei Browns cornerback Denzel Ward. “Absoluut spannend om hem terug te krijgen.”

De kansen van de Browns na het seizoen hangen aan een touwtje met Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers die zondag naar de stad komen, maar een overwinning zou hen helpen hun zeer kleine kansen op een playoff-ligplaats levend te houden.

Meer zwaar op Browns News

Meer verhalen laden

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button