Amusement

Brooke Shields: Ik werd ‘misbruikt’ in het controversiële interview met Barbara Walters

Meer over: brooke shields Brooke Shields heeft er spijt van dat ze in 1985 haar maagdelijkheidsstatus heeft onthuld: ‘Een vergissing’ ‘Housewives’ sterren, Brooke Shields show voor Jean-Georges Tin Building Brooke Shields poseert met look-alike dochters Rowan en Grier Brooke Shields, Chelsea Handler, meer sterren model nieuwe Skims bh’s

Brooke Shields had het gevoel dat ze als jonge tiener werd “misbruikt” toen ze werd gegrild door Barbara Walters.

Herinnerend aan “het fiasco” in de aflevering van dinsdag van “The Drew Barrymore Show”, zei het wereldberoemde supermodel dat ze vond dat de legendarische omroep uit was op een “negatieve soundbite” tijdens hun controversiële sit-down, die plaatsvond in 1981 op de hielen van Shields beroemde Calvin Klein-jeanscampagne.

“Ze vroeg me wat mijn maten waren en vroeg me om op te staan”, vertelde Shields, die toen 15 was, aan Barrymore. ‘En ik stond op, en ze vergeleek zichzelf met dit kleine meisje. En ik dacht: ‘Dit klopt niet. Ik begrijp niet wat dit is.’”

“Maar ik gedroeg me gewoon en glimlachte gewoon”, zei ze, erkennend dat ze “zich op zoveel manieren zo misbruikt voelde.”

Shields verwees zelfs ooit naar haar interview met Walters als ‘praktisch crimineel’ en ‘geen journalistiek’.

Brooke Shields dacht na over haar interview met Barbara Walters uit 1981 en zei dat ze zich ‘benut’ voelde.

Instagram/brookeshields

Brooke Shields dacht na over haar interview met Barbara Walters uit 1981 en zei dat ze zich ‘benut’ voelde.

Instagram/brookeshields

Advertentie Omhoog Volgende Sluiten North West verandert moeder Kim Kardashian in de Grinch in make-uptransformatie De 9-jarige bedekte Kardashian’s gezicht met groene oogschaduw voordat ze… 2

Bekijk slideshow

Terug Doorgaan Deel dit:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend) Flipboard WhatsAppKlik om een ​​link naar een vriend te e-mailen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om de URL te kopiëren Advertentie 21 november 2022

“Maar dan leer je nee te zeggen,” legde ze uit, terwijl ze weer een verontrustende sit-down ter sprake bracht die ze deed toen ze rond “10 of zoiets” was.

“Deze vrouw stelde herhaaldelijk dezelfde vraag”, zei het model, duidelijk makend dat deze interviewer niet Walters was.

Shields, 57, “eindelijk” zei toen tegen de naamloze interviewer: “Ik denk niet dat je mijn antwoord wilt weten omdat je me steeds dezelfde vraag stelt, en dit is mijn antwoord, maar ik kan het niet veranderen omdat het mijn waarheid is. ”

“Ze vroeg me wat mijn maten waren en vroeg me om op te staan”, zei Shields, die toen 15 was.WireImage

Barrymore, 47, deelde haar eigen onaangename Walters-verhaal, maar ging vooraf door te zeggen dat ze de maker van “View” liefheeft, bewondert en opkijkt.

“Ik heb Barbara Walters nooit in een negatief daglicht gesteld, en ik ook niet”, hield de actrice vol terwijl Shields het “absoluut” eens was.

Shields noemde de sit-down eerder ‘praktisch crimineel’ en ‘geen journalistiek’. Mike Coppola

Toch stelde Barrymore het niet op prijs als de televisiepersoonlijkheid, 93, naar haar mening opdringerige vragen zou stellen.

“Ze had zoiets van: ‘Praat met me over drugs en alcohol, praat met me over je moeder, praat met me over biseksualiteit, praat met me over alles'”, beweerde ze.

“En ik bleef maar zeggen: ‘Weet je, Barbara, het gaat echt goed met me’, en het was vijf, zes, zeven keer.”

Vertegenwoordigers van Walters reageerden niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van Page Six

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button