Amusement

Cast ‘Family Matters’: waar zijn ze nu? Reginald VelJohnson, Jaleel White en meer

Dagen gaan voorbij. De feelgood-sitcom Familieaangelegenheden ging in première op 22 september 1989 en wordt misschien het best herinnerd voor de familiepatriarch Carl Winslow’s (Reginald VelJohnson) vete met zijn nerdy buurman Steve Urkel (Jaleel White).

Hoewel White aanvankelijk in slechts één aflevering van de ABC-serie zou verschijnen, was hij meteen een hit bij het publiek en sloot hij zich uiteindelijk aan bij de hoofdcast. Ondanks het warme welkom van de kijkers thuis, is de Grote Show Show aluin voelde niet altijd de liefde van zijn castmates.

“Het is heel belangrijk dat ik dit zeg: ik werd helemaal niet goed ontvangen in de cast, oké?” zei de inwoner van Californië tijdens een optreden in maart 2021 op TV One’s ongecensureerd. ‘En ik hoef dat niet steeds opnieuw met de volwassenen te zeggen. Ze weten wat het is.”

De stemacteur beweerde verder dat VelJohnson en Jo Marie Paytondie Harriette Winslow speelde, keurde het niet goed dat hij een jurk aantrok om Steve’s neef Myrtle Urkel te spelen.

“Ze lieten me weten dat ik onze race geen dienst bewees door die gele jurk aan te trekken. Maar iedereen heeft een standaard. Verbrokkel je? Verwelkt u onder druk? Sta je op? Verras je jezelf? Mijn standaard is om het een tandje bij te zetten. Die avond voelde ik me net een meisje… die Myrtle Urkel speelde. Maar ik huilde als een baby aan het einde van die opname. Ik brak gewoon’, zei hij.

VelJohnson, van zijn kant, vertelde: Amusement vanavond in juni 2022 dat hij “over het algemeen” “niets dan goede herinneringen” had aan het werken met het kindsterretje. Hij voegde eraan toe dat “er enkele momenten waren waarop hij een beetje moeilijk was”, maar zei dat het werken met jongere acteurs in het algemeen een uitdaging was.

“Ik denk dat, weet je, veel kinderen zijn opgegroeid op de set en we hadden te maken met kinderen… en dat was een interessante ervaring”, vertelde hij aan de outlet. “Ik ging naar mijn kleedkamer en deed de deur op slot toen ik… [rehearsed] mijn scènes, want dat was de enige manier. Omdat kinderen veel energie hebben… [and] je kon er niet mee omgaan.”

De Die hard De tv-vrouw van de acteur, Payton, herinnerde zich een incident waarbij White haar “fysiek wilde bevechten” tijdens een aflevering van seizoen 9.

“Ik zei dat we dat niet kunnen doen, normen en praktijken laten dat niet voorbij gaan, het gaat niet gebeuren. Hij wilde het toch doen. … Hij was zo boos, hij begon te schoppen en te schreeuwen en zo,” vertelde ze ET in mei 2022.

Drama te midden van de cast terzijde, de Perfecte vreemdelingen spin-off liep negen seizoenen en werd de langstlopende sitcom met een overwegend zwarte cast, alleen achter De Jeffersons.

Scroll door om te zien wat de cast van Familieaangelegenheden doet nu:

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button