Amusement

Droom die uitkomt! Lizzo verrast fan die vroeg om haar Emmy’s-jurk uit 2022 te lenen

Lizzo stuurt jurk naar TikTok-influencer die vroeg om haar 444 74e Emmy Awards te lenen - Backstage and Audience, Los Angeles, Verenigde Staten - 12 september 2022
Jordan Strauss/Invision/AP/Shutterstock

Lizzo is de ultieme feeënmoeder! De hitmaker maakte de modedroom van een fan waar.

Lees artikel

In oktober, dichter Aurielle Marie plaatste een video via TikTok, waarin ze haar moeilijke ervaring uitlegde bij het vinden van een jurk voor het komende Out100 Gala in New York City. Ze vertelden dat het evenement een belangrijke mijlpaal gaat worden — Marie wordt geëerd als een van Out100’s LGBTQ+ Literary and Publishing Stars of the Year na het uitbrengen van hun eerste dichtbundel, getiteld Gumbo Ya Ya.

“Het is zonder twijfel de grootste onderscheiding uit mijn carrière en ik wil niets liever dan over een maand in New York zijn en de prijs in ontvangst nemen samen met de andere [honorees]’, deelde Marie voordat ze Lizzo om een ​​gunst vroeg. “[There’s] alleen een klein probleempje, ik kan niets vinden om aan te trekken! Ik kan nergens iets vinden dat klaar is voor big bitch en rode loper. Ik weet dat je weet hoe het voelt om de grootste teef in een kamer te zijn en alle controle en hyperzichtbaarheid die daarbij horen, want ik heb je erover zien praten.

@auriellebewritin

Als antwoord op @noirediamonds heb ik misschien een paar tranen op je jurk gekregen @lizzo, mijn slechte schat! Woorden zijn niet genoeg, en bedankt is niet genoeg. Maar bedankt! Ik ben sprakeloos. Jullie allemaal! Een teef is gecertificeerd LIZZO SIZED!!!!!! En KIJK NAAR DEZE JURK! @Out Magazine hier kom ik! #fyp #foryou #lizzo

♬ 2 Wees geliefd (ben ik er klaar voor) – Lizzo

Ze vervolgde: ‘De durf die je in je carrière hebt gemarkeerd, heeft me geholpen om uit de kast te komen en zelf gedurfd te zijn, maar ik kan niet liegen – hoe langer ik ga zonder iets om aan te trekken, hoe minder ik daar wil zijn. Dus ik zei, laat me gewoon een kleine TikTok maken, want je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik weet dat je een meisje bent voor het meisje en de meisjes en ik ben een meisje.

Lees artikel

Marie presenteerde toen haar verzoek: ‘Mag ik alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft je jurk van de Emmy’s van 2022 dragen? Het is mijn favoriet!”

De volgers van de schrijver vulden snel de commentarensectie met lof, taggen Lizzo en smeekten de Grammy-winnaar om tussenbeide te komen.

Zoals kijkers zich herinneren, was Lizzo een betoverend gezicht tijdens de prijsuitreiking op 12 september, in een volumineuze rode Giambattista Valli-jurk die was gemaakt van tule en een trapsgewijze sleep had.

Lees artikel

Flits vooruit naar dinsdag 15 november, Marie ontving een pakket aan haar deur. “O mijn God!” zeiden ze terwijl ze de grote doos opensneden. Binnenin zat de adembenemende magenta jurk met ruches die Lizzo droeg tijdens de American Music Awards 2019. Marie glipte snel in het ontwerp en sprong van vreugde door haar huis toen het paste. “Hou je mond!” de Tiener Vogue zei medewerker terwijl hij in tranen uitbarstte.

“Ik niet in Lizzo’s jurk!” zei Marie. “Het staat op het punt om echt te geven. Tot ziens in New York!”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button