Sport

DWTS’ Cheryl Burke onthult ‘verwoestende’ scheidingsupdate

Getty Cheryl Burke

“Dancing With the Stars” professionele danseres Cheryl Burke onthulde op 19 september aflevering van haar podcast “Burke in the Game” dat haar ex Matthew Lawrence haar verwoest heeft met de laatste wending in hun lopende echtscheidingsprocedure.

Dit is wat er aan de hand is met Burke en Lawrence en waarom het haar ‘heel verdrietig’ maakt.

Lawrence vraagt ​​om voogdij over hun hond

Op “Burke in the Game” op 19 september informeerde de professionele danseres haar fans over hoe haar echtscheidingsprocedure is verlopen. Burke en haar ex-man Matthew Lawrence gingen begin 2022 uit elkaar nadat ze in mei 2019 waren getrouwd.

Burke vertelde haar fans dat het momenteel niet zo goed gaat, omdat een twistpunt in de scheiding haar Frenchi-buldog, Ysabella, is.

‘Ik weet dat sommigen van jullie enkele van de krantenkoppen hebben gelezen die onlangs over mijn scheiding zijn verschenen en over dat er één ding in behandeling is, dat heel waar en helemaal waar is, en dat is mijn hond Ysabella. Voor degenen onder u die mij volgen, u weet dat ik een hondenmoeder ben. Ik hou van mijn Frenchie, Ysabella,” zei Burke.

Ze ging verder met te zeggen dat het “gewoon verwoestend” is dat “iemand eigenlijk probeert te nemen” [her] hond Ysabella weg.”

“Ik hou zo veel van haar. Ik hou zoveel van haar dat het pijn doet. Ik weet dat dat zo cliché is, maar het is een feit”, bekende Burke.

Burke zei dat zij gedurende haar hele huwelijk de persoon was die primair verantwoordelijk was voor Ysabella, plus ze zei dat de hond haar emotionele steundier is, dus dit twistpunt voelt “wraakzuchtig”.

Burke zei:

Sinds de eerste dag ben ik eerlijk gezegd de verantwoordelijke voor [Ysabella] zowel financieel als emotioneel. Ze is technisch gezien mijn emotionele steundier, of mijn hulphond. Ik nam haar net mee naar New York, ze vloog met me mee, ze zat op mijn schoot, dus ze is een hulphond. … Ik heb het grootste deel van de kosten betaald voor zover Ysabella gaat en nu denk ik dat het voelt alsof het echt wraakzuchtig is om dit te laten gebeuren en ik ben er echt verdrietig over. Ik kon mijn leven niet voorstellen zonder haar.

Ze eindigde door te zeggen dat ze weet dat ze een druk persoon is, vooral sinds seizoen 31 van “Dancing With the Stars” is begonnen, maar ze zorgt ervoor dat Isabella gelukkig is en goed wordt verzorgd.

“Ik moet zeggen, vooral omdat ik alleen ben en sinds we gescheiden zijn, ben ik het geweest [taking care of her] en het gaat prima met haar. Ze is gezond, ze is gelukkig en we zorgen ervoor dat het werkt. Ja, ik weet dat ik het druk heb, maar ik laat het toch werken. Er gaat geen uur voorbij dat ik niet aan die hond denk en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat deze Frenchie waar ik zoveel van hou gelukkig is,” zei de danseres.

De voogdijstrijd om Ysabella wordt voor de rechter gebracht

Op dezelfde dag dat de podcast-aflevering werd uitgebracht, werd de scheiding van Burke en Lawrence voor de rechtbank afgerond, aldus de Los Angeles Times. Maar de strijd om Ysabella gaat door.

The Times meldt dat beide partijen zijn overeengekomen hun huwelijkse voorwaarden na te komen en dat geen van beiden alimentatie ontvangt. Maar de voogdij over Isabella zal op een later tijdstip in de rechtbank worden bepaald.

Het stel adopteerde Ysabella in mei 2020 toen Lawrence de hond aan Burke gaf als cadeau voor een eerste huwelijksverjaardag, onthulde Burke destijds op Instagram. Sinds hij de Franse bulldog heeft geadopteerd, is Ysabella overal op Burke’s Instagram te vinden.

In februari 2021, kort voordat het nieuws bekend werd over de scheiding van Burke en Lawrence, plaatste Burke een reeks foto’s op Instagram om Ysa’s ‘vele persoonlijkheden’ te benadrukken.

Ze liet Ysabella ook deelnemen aan haar fotoshoot voor haar Bailey Blue-kledinglijn, en schreef op een Instagram-video van de outtakes: “Het blijkt dat het hebben van uw hond aan een fotoshoot niet zo eenvoudig is als het lijkt… Bekijk meer achter de scènes van het maken van mijn lijn met @baileyblueclothing en onze fotoshoot op mijn kanaal! Zoek naar Cheryl Burke in je YouTube-app of op YouTube.com. Cheryl Burke Loungewear is nu verkrijgbaar Baileyblueclothing.com/cherylburke! Loungewear voor Frenchie’s komt eraan?!?!?!”

“Dancing With the Stars” gaat van start op maandagavond om 20.00 uur Eastern/5 pm Pacific Time op Disney Plus.

LEES VOLGENDE: KIJK: ‘Dancing With the Stars’ eert overleden deelnemer Anne Heche

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button