Sport

DWTS Pro Gleb Savchenko neemt afscheid van een dierbare vriend

Getty

“Dancing With the Stars” pro-danser Gleb Savchenko heeft fans in tranen over zijn post op sociale media waarin hij een eerbetoon bracht aan de aftredende rechter Len Goodman.

Dit is wat de professionele danser te zeggen had over de vertrekkende rechter:

Gleb Savchenko noemde Len Goodman ‘The Heart of the Ballroom’

In een Instagram-bericht van een foto achter de schermen van Savchenko en Goodman die poseren met hun armen om elkaar heen, noemde Savchenko de oude rechter “het hart van de balzaal” en zei dat Goodman veel “enorme impact” op hem had.

Savchenko schreef:

Beste Len,

Ik heb je ontmoet toen ik in 2012 bij DWTS kwam en je jureert ook ‘Strictly Come Dancing’ een paar jaar later, waar ik maar één seizoen heb meegedaan. Je hebt een enorme impact gehad op de show en vooral op mij. Elke keer dat je ons commentaar zou geven, gingen we terug naar de studio en werkten we extra hard om het te verbeteren. Je duwde ons om authentiek en trouw te blijven aan de stijl van stijldansen die ons elke week is gegeven en ik probeer altijd je favoriete achtervolgingscapes en twist-turns in een paso-dubbel op te nemen.

Savchenko eindigde met te zeggen: ‘Je bent een hart van de balzaal en ik ga je zo erg missen. Laten we van deze laatste week de beste week ooit maken en hopelijk die 10 van Len krijgen!”

Hij zei ook in de commentaren dat hij huilde toen hij het nieuws hoorde over het pensioen van Goodman. Een commentator schreef: ‘Ik huilde toen ik hoorde dat Len met pensioen ging. Dankjewel Leen. Ik heb elke show bekeken en kijk er naar uit’, waarop Savchenko antwoordde: ‘Ik ook’ met een emoji met hartvormige ogen.

Val Chmerkovskiy zei op Instagram dat het ‘een plezier’ was om voor Goodman te dansen

Andere professionele dansers hebben ook hun eigen eerbetoon aan Goodman gepost. In een Instagram-verhaal had pro Val Chmerkovskiy dit te zeggen over Goodman:

Leen, ik hou van je. Ik mis je nu al. Bedankt dat je zo’n geweldige gids bent hier in de show en zo’n grote autoriteit bent op het gebied van stijldansen. Het is een genoegen om zoveel jaren voor je te hebben gedanst.

Op haar Instagram zei jurylid Carrie Ann Inaba dat het “een eer” was om met Goodman te hebben gewerkt. Ze schreef: “Je hebt zoveel wijsheid en elegantie in de balzaal en in mijn leven gebracht. Je bent een goede vriend, een gewaardeerde collega, en je bent voor altijd mijn familie. Bedankt voor alles.”

Veteraan prof Louis van Amstel, die terugkeerde voor seizoen 31 na een afwezigheid van 10 seizoenen, plaatste een foto van zichzelf met Goodman en schreef: “Deze man is zo bijzonder. Hij veroordeelde me toen ik nog maar 18 jaar oud was! Len, je bent een legende en je zult ontzettend gemist worden in de balzaal.”

Pro-gedraaide rechter Derek Hough plaatste twee foto’s van zichzelf met Goodman en prees zijn “hart, humor, intelligentie en onvergetelijk gevoel een 10 te krijgen van Len.”

“Ik ken je al sinds ik 12 jaar oud was en het is verbazingwekkend hoe onze paden elkaar na al die jaren zijn blijven kruisen”, schreef Hough. “Dan is het echt een zegen geweest om naast je te zitten in een show die me na aan het hart ligt. Ik ga al je grappige en briljante metaforen echt missen. Kun je ze alsjeblieft allemaal voor me opschrijven in ‘The Book of Len’ of zoiets. Je hebt echt een impact op ons allemaal gemaakt. Bedankt – ook al gaf je me die ene keer een 6 met Kellie Pickler in de halve finale. Ik hou van je, Len.”

Goodman, die vanaf het begin in 2005 bij de show was, filmde zijn laatste aflevering op 21 november. Hij is nu met pensioen om meer tijd door te brengen met zijn kleinkinderen in Engeland.

“Dancing With the Stars” keert terug in 2023 voor seizoen 32 op Disney Plus.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button