Amusement

Heidi Montag van The Hills onthult de unieke naam van de pasgeborene nadat ze haar tweede zoon verwelkomde met Spencer Pratt

Nog een! Heidi Montag en Spencer Pratt zijn officieel de ouders van twee – en ze gaven hun tweede zoontje een speciale naam.

Lees artikel

De 36-jarige inwoner van Colorado ging kort daarna naar Snapchat om haar pasgeboren baby voor te stellen Ons wekelijks bevestigde zijn aankomst op donderdag 17 november. Montag uploadde een selfie vanuit haar ziekenhuisbed, waarop ze het gezicht van haar baby bedekte met een emoji met een blauw hart. “Ryker Pratt”, schreef ze, eraan toevoegend dat hij 7,9 lbs woog en om 11:31 uur lokale tijd werd geboren.

Ons maakte in juni het nieuws bekend dat de heuvels alumni, die de 5-jarige zoon Gunner Stone delen, verwachtten hun tweede kind.

Heidi Montag van The Hills onthult de unieke naam van de pasgeborene nadat ze haar tweede zoon verwelkomde met Spencer Pratt
Heidi Montag en Spencer Pratt MediaPunch/Shutterstock

“Ik zou niet opgewondener kunnen zijn. Ik weet niet voor wie ik het meest opgewonden ben – mezelf of Gunner of Spencer, ‘vertelde de toen zwangere ster Ons. “Ik had gewoon het gevoel dat er iets ontbrak. Ik had het gevoel dat er een persoon ontbrak in onze familie waar ik zo’n intense liefde voor had. En ik bleef erover bidden. Ik heb zoiets van, als het niet de bedoeling is dat ik nog een kind krijg – omdat ik dat op dit moment had geaccepteerd – wilde ik dat verlangen gewoon niet zo sterk hebben en ik wist gewoon niet zeker of het zou gebeuren of niet . Ik word er gewoon zo emotioneel van.”

Lees artikel

Het paar bracht “ongeveer 18 maanden” door met proberen zwanger te worden, onthullend Ons die voormalige costar Brody Jenner bood zelfs aan om IVF-behandelingen te betalen “een paar maanden” voordat ze de zwangerschap van Montag openbaar maakten.

“Ik denk dat veel vrouwen hiermee worstelen en het is gewoon niet iets waar veel mensen over praten omdat het zo moeilijk en zo persoonlijk is. En ik voelde me echt gezegend met Gunner en met zo’n mooie, gezonde zoon, dus ik probeerde niet ondankbaar te zijn voor mijn leven en voor wat ik heb, ‘vervolgde ze. “En tegelijkertijd was het zo’n diep verlangen in mijn hart dat ik had – een broer of zus willen voor Gunner en ons gezin willen uitbreiden.”

Heidi Montag van The Hills onthult de unieke naam van de pasgeborene nadat ze haar tweede zoon verwelkomde met Spencer Pratt 2
Heidi Montag en Ryker Pratt Met dank aan Heidi Montag/Instagram

Voordat ze baby nr. 2 verwelkomde, probeerde de ‘Higher’-zangeres ‘heel voorzichtig te zijn’ met haar gezondheid, maar ze stopte niet met haar grootste verlangens. “Mijn eetlust is echt toegenomen omdat de baby zoveel meer voeding nodig heeft, dus ik consumeer zoveel voedsel”, vertelde ze Ons. “Ik probeer niet alleen op de weegschaal te springen. Ik heb zoiets van: ‘Laten we gewoon gezond zijn en zo gezond mogelijk eten en ons geen zorgen maken over wat de weegschaal zegt.’”

Lees artikel

Montag en Pratt, die in 2008 wegliepen, waren openhartig over de meer uitdagende aspecten van hun vruchtbaarheidsreis voorafgaand aan de geboorte van Ryker. In oktober 2021 zal de Prinsen van Malibu aluin bekende dat het proberen om hun gezin uit te breiden “stress” op hun relatie zette.

‘Ik kan het me niet voorstellen [this bringing us] dichter bij elkaar, ‘vertelde hij exclusief Ons destijds. “[It’s] Vast en zeker [added] spanning. Het is de eerste keer dat ik het gevoel heb dat we een echte … ontbering hebben gehad. We hebben zoveel drama en negativiteit gehad [from] externe factoren, en dit is de eerste keer dat er iets in onze relatie wordt geïnternaliseerd dat buiten onze handen ligt.

Ondanks hun worstelingen kon het paar niet gelukkiger zijn met hun groeiende gezin. “Je zult altijd mijn baby zijn … wat vliegt de tijd!” Montag onderschreef eerder deze maand een Instagram-carrousel met schattige foto’s met haar oudste kind. “Lieve engel Gunner wordt de beste grote broer. Dingen gaan veranderen, wat moeilijk maar ook leuk en opwindend kan zijn. Misschien heb ik niet zoveel tijd, maar onze familieliefde zal toenemen. Ik voel me zo emotioneel de afgelopen dagen met G als enig kind. 🥹.”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button