Wetenschap

‘Het was allemaal behoorlijk afschuwelijk’: Margot Robbie stopte er bijna mee na de bekendheid van ‘The Wolf of Wall Street’

LOS ANGELES, CALIFORNIË: Margot Robbie wordt wereldwijd beschouwd als een van de meest erkende vrouwelijke actrices, dankzij haar doorbraak in de hit ‘The Wolf of Wall Street’ uit 2013. De 32-jarige ster had een droomrol met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, samen met sterren als Jonah Hill en Matthew McConaughey, maar het succes had een hoge prijs, een ondraaglijk ‘sterrendom’. Dat klopt, de ‘Suicide Squad’-actrice gaf in een recent interview haar aanvankelijke worsteling met roem toe.

In een interview met Vanity Fair vertelde ze: “Er gebeurde iets in die vroege stadia en het was allemaal behoorlijk vreselijk.” Margot voegde toe: “Ik herinner me dat ik tegen mijn moeder zei: ‘Ik denk niet dat ik dit wil doen.’ En ze keek me alleen maar aan, met een volledig uitgestreken gezicht, en zei: ‘Schat, ik denk dat het te laat is om dat niet te doen.’ Toen besefte ik dat de enige weg vooruit was”, meldt PageSix.

ADVERTENTIE

LEES VERDER

Michelle Obama onthult waarom ze koning Charles niet zal omhelzen, ondanks het breken van het protocol in 2009

‘Ze hield de liefde niet in’: de zus van Slain Idaho University student Kaylee Goncalves deelt hartverscheurend eerbetoon

ADVERTENTIE

De ‘I, Tonya’-ster leerde na verloop van tijd ook hoe ze zich niet moest laten storen door irritante paparazzi. Als mijn moeder omkomt bij een auto-ongeluk omdat je een foto wilde van mij terwijl ik de kruidenierswinkel binnenging, of als je mijn neef van een fiets slaat – waarvoor? Voor een foto? Het is gevaarlijk, maar gek genoeg voelt er nog steeds niets alsof het verandert.”

ADVERTENTIE

“De manier waarop ik deze baan – en deze wereld – aan mensen probeer uit te leggen, is dat de hoogtepunten heel hoog zijn en de dieptepunten heel, heel laag. En ik denk dat als je geluk hebt, alles in het midden in evenwicht is,’ voegde Robbie eraan toe. Tijdens haar recente vakantie in Argentinië raakte Margot naar verluidt gewond toen een paparazzi haar probeerde te fotograferen terwijl ze aan boord van een taxi stapte met haar modelvriend Cara Delevingne. Toen ze tijdens het interview met Vanity Fair werd gevraagd of ze gewond was geraakt, antwoordde ze dat ze vanwege lopende juridische problemen niet veel kan zeggen over dat incident, maar gaf wel toe: “Nee, maar dat had ik wel kunnen zijn.”

Over Robbie’s werkethiek en acteervaardigheden zei actrice-filmmaakster Greta Gerwig ooit tijdens het filmen voor ‘Barbie’: ‘Ik wilde Margot ooit in slow motion vastleggen, maar al het andere moest snel gaan, dus ging ik naar haar toe en zei:’ Zou je kunnen bewegen met 48 frames per seconde, ook al schieten we met 24 frames per seconde en zal iedereen met normale snelheid bewegen?’ Ze deed wat berekeningen achter haar ogen en toen deed de koning het. Ze bewoog letterlijk met een hogere framesnelheid. Ik weet niet in welke categorie dat anders valt dan magie.”

ADVERTENTIE

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button