Amusement

Hoe Shania Twain een tragedie overwon: ‘Ik laat me niet tegenhouden’

Shania Twain heeft een succesvolle muziekcarrière gehad sinds ze in 1993 haar titelloze debuutalbum uitbracht. Hoewel ze veel succes heeft gehad, is haar leven ook gekenmerkt door tragedie. Dit is wat de countrymuziekster zei over het overwinnen van obstakels en verder gaan met haar leven.

Shania Twain heeft veel liefdesverdriet meegemaakt

Shania Twain | Matt Winkelmeyer/Getty Images voor dcp

Het leven is niet gemakkelijk geweest voor Twain. Gedurende Wie praat er met Chris Wallace? op HBO Max bespreekt ze enkele van de tragedies die ze heeft meegemaakt. Chris Wallace begon het interview door te zeggen dat Twains leven “een geweldig countrynummer” zou zijn. Wallace somde enkele van de gebeurtenissen op die plaatsvonden in het leven van de zanger. Haar liefdesverdriet omvatte de dood, angst voor de gezondheid en verraad.

“Laten we er maar snel doorheen gaan”, zegt Wallace. “Een zware jeugd, beide ouders zijn omgekomen bij een auto-ongeluk, je wordt een van de grootste muzieksterren ter wereld, je krijgt een ziekte en je verliest je stem. En dan in het midden daarvan verlaat je man je voor een andere vrouw.”

Twain zegt dat ze een zwaar leven heeft gehad, maar ze heeft ook geweldige momenten in haar carrière gehad. “Het is een lang leven geweest; Ik heb veel ups en downs gehad’, zegt Twain. “Ik heb veel prachtige momenten in mijn carrière gehad, natuurlijk, weet je, een beetje een rotsachtige weg in een deel van mijn persoonlijke leven, vooral in mijn jeugd. Er is dus veel om over te schrijven.”

Hoe Shania Twain ontberingen overwon

” src=”https://www.youtube.com/embed/XxfYdCRlSgY?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; automatisch afspelen; klembord-schrijven; versleutelde media; gyroscoop; beeld-in-beeld” allowfullscreen>

Wallace verwonderde zich erover hoe Twain in staat was om ontberingen te overwinnen en er “sterker dan ooit” uit te komen. Hij vroeg haar hoe dit mogelijk is. Twain zegt dat ze vastbesloten is niet te worden verteerd door haar problemen.

“Ik denk dat elke keer dat iets me naar beneden haalt of probeert me naar beneden te halen, het meer vastberadenheid voedt”, zegt Twain. “Ik kan het niet echt uitleggen. Ik laat me niet tegenhouden. Ik heb gewoon een vastberaden karakter.”

Shania Twain’s gezondheidsangst

Een van Twains ontberingen maakte bijna een einde aan haar carrière. Ze vertelt over het krijgen van de ziekte van Lyme in 2004 en het verliezen van haar stem. Twain zegt dat ze liedjes kon opnemen, maar het kostte zoveel moeite om een ​​goede opname te krijgen dat ze wist dat live zingen niet mogelijk zou zijn. Twain vertelt Wallace dat ze dacht dat haar carrière voorbij was.

Twain zegt dat elke ontbering haar sterker heeft gemaakt. Het leven is niet gemakkelijk geweest, maar ze kiest ervoor om het beste uit haar situatie te halen.

“Ik denk gewoon dat elke keer dat ik een ontbering doorsta, ik sterker ben aan de andere kant”, vertelt Twain aan Wallace. “Echt, ik weet dat dat het misschien vereenvoudigt, maar ik heb gewoon het gevoel dat ik sterker word elke keer dat ik iets moeilijks overwin.”

Shania Twain geloofde dat een operatie haar beste optie was nadat ze haar stem had verloren

Gelukkig hielpen chirurgie en revalidatie Twains stem te herstellen. Ze vertelt Wallace dat ze meteen wist dat dit de beste keuze voor haar was. Ze zegt dat het belangrijk was om geopereerd te worden, zodat ze haar carrière kon redden.

“Het was een risico”, zegt Twain. “Of ik greep de kans en probeerde het, of ik moest gewoon stoppen met mijn zangcarrière. Dus ik heb zoiets van: ‘Natuurlijk, ik zal dit proberen.’ En jongen, mag ik nu schreeuwen!”

Volg Sheiresa Ngo op Twitter.

VERWANT: Waarom Jennifer Lopez het opnemen van ‘deprimerende’ of ‘negatieve’ nummers vermijdt

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button