Amusement

‘Ik moet hem van de selectie schrapen’: Vanderpump Rules’ Lala Kent beëindigt ‘slaapkamerplezier’ met Don Lopez

LOS ANGELES, CALIFORNIË: Lala Kent heeft aangekondigd dat ze haar relatie met Don Lopez heeft beëindigd na een korte romance. Tijdens een interview op Jeff Lewis Live onthulde de 32-jarige ‘Vanderpump Rules’-ster dat ze haar relatie met het 30-jarige model moest beëindigen.

ADVERTENTIE

De affaire van Lala Kent met model Don Lopez is al afgelopen. Lala legde uit dat nadat de identiteit van haar toenmalige mysterieuze man openbaar werd gemaakt, ze enkele “waarschuwingen” over Don ontving, dus de Bravolebrity vond dat ze hun relatie moest beëindigen: “Don en ik hebben veel plezier gehad in de slaapkamer, maar ik heb gepost hem voor een dorstval, en toen gingen er veel deuren open voor mensen die bepaalde dingen zeiden, en nu moet ik hem van de selectie schrappen. Lala plaatste eerder deze maand een close-up van de tatoeages van een mysterieuze man op haar Instagram-verhaal, en Page Six identificeerde hem later als Don Lopez.

ADVERTENTIE

GERELATEERDE ARTIKELEN

‘You’-actrice Ambyr Childers beweert dat de advocaat van ex-man Randall Emmett een ‘doodsbedreiging’ in een e-mail heeft gestuurd

Wat is het vermogen van Randall Emmett? De ex van Lala Kent wordt geconfronteerd met rechtszaken over misbruik en fraude terwijl de schulden zich opstapelen

ADVERTENTIEOngeacht hoe het afliep, Lala verklaarde dat haar korte affaire “geweldig was zolang het duurde” en dat ze hun tijd samen altijd zal koesteren, aangezien “hij de eerste persoon is met wie ik heb geslapen sinds mijn laatste relatie, dus ik zal altijd een plek hebben in mijn hart voor hem.” “Ik ben erg beschermend voor mezelf”, vervolgde ze. Lana moest een pijnlijke breuk doormaken nadat haar ex-verloofde / babypapa, Randall Emmett, haar bedroog.

ADVERTENTIE

Dit was Lala’s eerste publieke affaire na haar breuk met Randall. Wekenlang was de realityster opgetogen over haar nieuwe minnaar en zei ze dat ze genoten van de “beste seks” van haar leven en dat ze “misschien liefde zou zijn”. Ze bleef iedereen plagen met haar schoonheid door een Instagram-foto vrij te geven van een close-up van zijn tatoeages. Tijdens seizoen 10 van ‘VPR’ ontmoette ze Don voor de camera. Fans kunnen dus anticiperen op hem in een toekomstige aflevering!

ADVERTENTIE

Hoewel ze misschien voorbij zijn, moet je niet geloven dat de alleenstaande moeder van een van hen down is, aangezien de relatie in de eerste plaats nooit serieus was. In de Jeff Lewis Live-aflevering bevestigde Lala dat ze geen “date-dates” had gehad met Don – of iemand anders – sinds het beëindigen van haar romance met Randall, en dat dit voorlopig “van tafel” is: “His kijk en mijn vagina had een paar dates. Ik wil eigenlijk niemand leren kennen. Ik wil niet dat iemand mij leert kennen. Ik wil geweldige sexy tijd hebben. Ik wil van je gezelschap genieten Maar we hoeven niet te daten.’ In feite is ze al overgestapt naar een andere persoon, die een “geweldige achtergrondcontrole” heeft! ze zei. Ze voegde eraan toe: “Ik praat met iemand die ik geheim zal houden omdat ik mijn lesje heb geleerd. Ik ga hem helemaal niet posten.” Ze heeft geen van haar vriendjes openbaar gemaakt sinds zij en Emmett uit elkaar zijn gegaan.

ADVERTENTIE

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button