Amusement

Jessie J reflecteert op miskraam van ‘angel baby’ een jaar later: ‘Het doet nog steeds pijn’

Meer over: jessie j Jessie J post over ‘verdriet’ negen maanden na haar miskraam Jessie J beschrijft haar hartverscheurende miskraam: ‘Ik ben nog aan het verwerken’ Jessie J gaat uit met basketballer Chanan Colman Jessie J onthult dat ze op het laatst COVID-19 heeft opgelopen concert

Precies een jaar na het verlies van haar “engelenbaby”, denkt Jessie J na over de pijnlijke ervaring.

De “Domino” hitmaker, 34, opende dapper over verdriet en zei dat hoewel er een jaar is verstreken, het “nog steeds pijn doet”.

De voor een Grammy genomineerde zangeres ging naar haar Instagram-verhaal en gaf toe dat “rouw zo’n rare en persoonlijke reis is.”

“Vandaag een jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn baby geen hartslag meer had”, vertelde ze haar 12 miljoen volgers.

“Hoewel ik het verhaal nu kan vertellen zonder te huilen, heb en ontdek ik nog steeds alle positieve dingen die de ervaring me heeft gegeven.”

Jessie – wiens echte naam Jessica Ellen Cornish is – zei dat de ervaring haar “kracht, wijsheid, empathie en dankbaarheid” heeft gegeven, maar geeft toe “het doet nog steeds pijn en de hele dag heb ik alleen maar nagedacht over alle vrouwen en mannen en families die hebben dit talloze keren meegemaakt en hoe ongelooflijk sterk ze zijn.

Jessie J beschreef het verdriet op haar Instagram-verhaal als een verdriet dat “zo’n rare en persoonlijke reis is.” Instagram

“De tijd helpt, maar het vervaagt nooit echt”, vervolgde ze. “Liefde en kracht sturen naar ieders hart die dit op dit moment heeft of ervaart.”

‘En voor mijn kleine engel, baby. Ik voel je overal. Vooral vandaag’, besloot ze haar hartverscheurende bericht.

In november 2021 onthulde de zangeres dat ze een miskraam had gehad een dag voordat ze op het podium zou staan ​​voor een concert.

Jessie J onthulde dat ze een miskraam had gehad een dag voordat ze op het podium zou staan ​​voor een concert.WireImage

Later sprak ze haar fans toe tijdens hetzelfde concert en zei ze: “Lang geleden is mij verteld dat ik geen kinderen kon krijgen en ik heb het nooit geloofd. Ik geloof niet in leugens.”

Zichtbaar verstikt terwijl ze heen en weer zwaaide op zachte muziek, vervolgde de popster: ‘Ik besloot zelf een baby te krijgen. En toen, door een wonder, werkte het een tijdje. En gisteren, ja, gisteren was f–king s–t.”

Jessie is momenteel aan het daten met basketballer Chanan Safir Colman.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button