Wetenschap

Jodie Sweetin deelt een mooie herinnering aan Bob Saget over de bijnaam die hij voor haar had

LOS ANGELES, CALIFORNI: Jodie Sweetin was onlangs bij het kenmerkende fondsenwervingsevenement van de Scleroderma Research Foundation (SRF), ‘Cool Comedy, Hot Cuisine’, toen ze sprak over Bob Saget en enkele mooie herinneringen deelde. Ze zei dat ze Bob leerde kennen als een deel van haar familie en dat hij een speciale bijnaam voor haar had, als zijn dochter op het scherm.

ADVERTENTIE

Bob Saget stond bekend om zijn rol als Danny Tanner in de ABC-sitcom ‘Full House’, een rol die hij hernam voor het Netflix-vervolg ‘Fuller House’, samen met Jodie Sweetin die de rol speelde van Stephanie Tanner, zijn dochter in de show.

ADVERTENTIE

LEES VERDER

Twee agenten in Florida geschorst wegens LEKEND nieuws over de dood van Bob Saget voordat familie op de hoogte werd gebracht

Netflix ‘A Tribute To Bob Saget’: 5 ​​dingen die je moet weten over de comedyspecial

ADVERTENTIE

De Scleroderma Research Foundation was een organisatie die Bob Saget zelf ondersteunde, dus het was niet meer dan normaal dat Jodie Sweetin over haar voormalige co-ster sprak. In haar interview met Hollywood Life op 21 september 2022 in het Beverly Wilshire Hotel, zei Jodie: “Ik weet niet of ik ooit één favoriete herinnering kan uitkiezen, maar ik zal zeggen, ik heb weekenden doorgebracht met Bob’s kinderen in zijn huis opgroeien. Ik heb Bob leren kennen als onderdeel van mijn familie, niet alleen als deze beroemdheid of deze meer dan levensgrote persoon.” Ze herinnerde zich: “En ik zal zeggen dat het enige dat ik me altijd kan herinneren een knuffel is van Bob en hij die zegt je bijnaam. Hij zou zeggen: ‘Oh, Jod’, en hij zou me deze knuffel geven en hij zou erin leunen en ik zal me altijd kunnen herinneren hoe die knuffel voelde. ‘

ADVERTENTIE

Jodie zei ook dat ze altijd het gevoel heeft dat Bob’s geest bij haar is. “Ik heb overal foto’s van hem op mijn kantoor, weet je, Full House-dagen en al die dingen, hij is er altijd,” gutste ze. “Ik ben er nog steeds niet aan gewend om te zeggen, Bob was, ik zeg nog steeds dat Bob is.”

Jodie voegde eraan toe dat zelfs het personage van Bob Saget, Danny Tanner, haar verschillende lessen heeft geleerd. “Beëindig alles met een knuffel. En houd je kamer schoon. Omdat ik moeder ben geworden en meer heb gekregen, zijn mijn kinderen nu 14 en 12, en het is gewoon, houd je kamer schoon. Dus ik snap het, ik denk dat ik Danny Tanner ben in dat opzicht,” besloot ze en zei dat ze dankbaar is voor zijn karakter en rol die het in haar leven speelde.

ADVERTENTIE

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button