Amusement

Kelsea Ballerini’s ‘Subject to Change’ albumreferenties uitgelegd: Morgan Evans echtscheiding, schijnbare Halsey Shade en Morgan Wallen Twitter-drama

Persoonlijk worden. Kelsea Ballerini liet haar eerste album vallen sinds haar splitsing van Morgan Evans, Aan verandering onderhevigop vrijdag 23 september, en ze geeft haar fans een kijkje in de ups en downs van haar laatste twee jaar.

“Als ik eerlijk ben, opgroeien doet het een beetje pijn als een hel … en voor mij klinkt het zo. interne observaties, dronken gesprekken, onverbiddelijke vriendschappen, hoopvol springen, ineenkrimpen, mijn best doen, de goede dingen ontdekken is niet altijd grandioos, op mijn gezicht vallen, een showpony zijn, inventariseren wat ik heb … en uiteindelijk verandering verwelkomen als die komt”, schreef de 29-jarige zangeres van “Love Is a Cowboy” vrijdag net na middernacht via Instagram. “Ik ben trots op deze plaat en het verhaal dat het vertelt. hier zijn mijn laatste twee jaar, en hier is het omslaan van een pagina. AAN VERANDERING ONDERHEVIG IS NU BUITEN.”

Ballerini vertelde Yahoo Entertainment dat ze erover had gediscussieerd om de tekst vaag te maken, maar uiteindelijk putte uit haar eigen levenservaringen.

“Het is duidelijk dat we de afgelopen jaren allemaal veel zijn veranderd, omdat het leven ons daartoe heeft gedwongen. … En ik heb het gevoel dat ik de laatste jaren, in de twintig, zo volwassen ben geworden. Ik heb zoveel over mezelf geleerd in deze extra ruimte waar we een soort van gedwongen zijn in, ‘legde ze uit. “En dat vond ik geweldig Aan verandering onderhevig vertegenwoordigde mijn leven. Het vertegenwoordigde ieders leven, en het leidde me een beetje thematisch door het verhaal dat ik aan het schrijven was. En dus gingen we een beetje heen en weer, zoals: ‘Maken we het breed, of maken we het gewoon zo over mij?’ En uiteindelijk gingen we heel erg naar binnen, heel persoonlijk, om de toon te zetten voor de hele plaat.”

Ons Wekelijks bevestigde op 29 augustus dat Ballerini en Evans uit elkaar gingen na bijna vijf jaar huwelijk.

“Ze werken al vele jaren aan hun huwelijk en hebben zelfs therapie geprobeerd”, vertelt een bron Ons destijds, opmerkend dat ze “op een gegeven moment privé gescheiden” waren voordat ze de dingen “nog een kans” gaven voordat ze er voorgoed mee ophielden.

De insider voegde toe: “Ze hebben uiteindelijk besloten dat ze geen andere keuze hadden dan officieel uit elkaar te gaan.”

Ballerini heeft in Tennessee een echtscheiding aangevraagd, daarbij verwijzend naar ‘onoverbrugbare verschillen’. Ze trouwde met Evans in december 2017.

“Deze zeer moeilijke beslissing is het resultaat van een reis van liefde, groei en inspanning die uiteindelijk tot een einde is gekomen. Het is moeilijk om de woorden hier te vinden … maar ik ben enorm dankbaar voor de jaren van huwelijk met Morgan en hoopvol voor de volgende seizoenen”, schreef de zangeres van “Heartfirst” destijds via Instagram Stories. “Met zeer actieve schema’s die eraan komen, moet u er rekening mee houden dat we allebei kwetsbaar zijn, actief genezen en ons zo goed mogelijk laten zien.”

De “Day Drunk” crooner bracht destijds een eigen verklaring uit, simpelweg door te schrijven: “Ik ben erg verdrietig om te bevestigen dat Kelsea en ik na bijna 5 jaar huwelijk uit elkaar gaan. Ik wou dat het anders was, maar helaas is dat niet zo.”

Morgan is echter niet de enige waarnaar wordt verwezen in Ballerini’s nieuwe album, met haar nummer “Doin My Best” schijnbaar een hint naar een ruzie met Halsey en haar drama met Morgan Wallen via Twitter. Scroll verder voor meer:

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button