Amusement

Kim Kardashian en Kanye West’s ups en downs door de jaren heen: van verliefd worden tot overvallen in Parijs en verder

Kim Kardashian en Kanye West heb door de jaren heen hoogte- en dieptepunten gekend.

Kardashian en West ontmoetten elkaar begin jaren 2000 toen hij een nummer aan het opnemen was met haar vriend Brandewijneen zangeres die ook de oudere zus is van Ray J – de ex van de KKW Beauty-magnaat. Het duo kwam jaren later weer bij elkaar na haar huwelijk van 72 dagen met Kris Humphries geëindigd. Destijds bezocht Kardashian Parijs om de modeshow van West bij te wonen.

“Vlak voordat ik trouwde met Kris Humphries, [Kanye and I] waren aan het praten en ik ging gewoon een andere kant op. Ik denk dat ik daar doorheen moest om erachter te komen wat ik wilde, ‘legde ze uit op de Op de hoogte blijven van de Kardashians 10e jubileumspecial in 2017. “Na mijn uiteenvallen voelde ik me erg neerslachtig en hij zei: ‘Kom gewoon naar Parijs en zie mijn modeshow.'”

De zakenvrouw voegde eraan toe: ‘Hij grapt dat hij deze hele modeshow heeft opgezet om een ​​date met mij te krijgen. Dus ik ging daarheen en bleef bij hem, en daar begonnen we te daten. Ik zweer het vanaf het moment dat ik landde, ik werd smoorverliefd op hem en ik dacht: ‘Oh, mijn God. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?’ Zoals, dit is hoe het echte leven is – liefde en plezier en echte steun.

Het tweetal begon te daten in het voorjaar van 2012 en Ons wekelijks bevestigde in december dat Kardashian het eerste kind van het paar, North, verwachtte. Vier maanden nadat hij North had verwelkomd, stelde de ‘Gold Digger’-rapper Kardashian ten huwelijk. Het stel trouwde in mei 2014 in Italië.

Naarmate hun huwelijk vorderde, stuitte het paar op problemen bij het uitbreiden van hun gezin. Hoewel Kardashian in 2015 zoon Saint baarde, zou ze in 2018 dochter Chicago en in 2019 zoon Psalm verwelkomen via draagmoeder.

“U krijgt uw surrogaatadvocaat, u krijgt uw surrogaatmakelaar en vervolgens raadde de makelaar aan dat we een therapeut zouden gebruiken die eerst met mij zou communiceren en dan met haar en een soort van onze contactpersoon zou zijn”, legde ze uit op Laura Wasser’s “All’s Fair” -podcast in februari 2020. “Tegen het einde kwamen we dichtbij genoeg waar we echt zonder dat konden communiceren.”

Het paar bleef door de jaren heen ontberingen tegenkomen en overwinnen, waaronder Kardashian die in 2016 onder schot werd gehouden in haar hotelkamer in Parijs. West beëindigde abrupt zijn concert in New York en haastte zich naar zijn vrouw toen hij hoorde van het enge incident.

In juli 2020 kondigde de Grammy-winnaar zijn kandidaatstelling voor het Amerikaanse presidentschap aan. Tijdens zijn campagnebijeenkomst in South Carolina onthulde hij een heel persoonlijk stukje over hoe hij en Kardashian overwogen om hun dochter North te aborteren. Hij ging toen verder met een Twitter-tirade, waarin hij beweerde dat Kardashian probeerde een “dokter te krijgen om me op te sluiten” na zijn gedrag tijdens het evenement in South Carolina.

Na maanden van gespleten geruchten vroeg Kardashian in februari 2021 de scheiding van West aan.

Scroll naar beneden om de ups en downs van Kardashian en West door de jaren heen te zien.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button