Amusement

Kyle Van ‘Below Deck Med’ Shades Charter Gast Frank: ‘Het ego kwam niet overeen met wat ik zocht’

Ondanks dat ik een liefdesband heb Benedendeks Middellandse Zeestoofpot Kyle Viljoen zei dat hij en Benedendeks Med chartergast Frank Fay werkte niet over ‘ego’.

Viljoen verscheen op Kijk live wat er gebeurt met Andy Cohenen toen legde hij uit waarom ze geen stel waren, maar nog steeds vrienden zijn.

Kyle deelde waarom hij en de gast van ‘Below Deck Med’ het uiteindelijk niet lukte

Viljoen onthulde dat hij anders zag tijdens zijn laatste WWHL uiterlijk, maar legde nooit uit waarom het niet goed ging met Fay. ‘Ik ga deze keer wat thee morsen,’ deelde hij voor. “Dus als ik eigenlijk terugkom naar New York om Frank te ontmoeten, is dit mijn tijd om er helemaal in te duiken. Alles wat ik het hele seizoen heb opgebouwd.”

Maar blijkbaar ging de reünie niet zoals gepland. “En ja, het ego kwam niet overeen met wat ik zocht,” onthulde Viljoen.

Kyle Viljoen| Laurent Basset/Bravo

Viljoen zei dat Fay in New York City woont, ook maar een paar straten bij hem vandaan. “We zijn nog steeds heel goede vrienden”, zegt hij. “Het was zo’n geweldig moment om hem te ontmoeten. En ik geloof niet dat er maar één zielsverwant voor je is in het leven. Op dat moment zorgde hij ervoor dat ik me buitengewoon geweldig en niet van deze wereld voelde en dat had ik niet. Ik was bang voor dat moment, maar ik kon het niet laten.”

“Ik zal Frank destijds altijd bedanken”, voegde hij eraan toe. “Maar ja, [new boyfriend] Zachary is mijn hart en ziel voor altijd en altijd.”

Hebben Kyle en Frank contact gehad op ‘Below Deck Med’?

tijdens dezelfde WWHL Viljoen gaf ook toe dat hij in Fay’s DM’s was geglipt terwijl de groep nog op charter was. “Hij gleed eigenlijk in de DM’s en dat is niet het enige waar hij in gleed!” hij riep uit.

Gastheer Andy Cohen zag er verbijsterd uit en moest vragen of ze zich hadden aangesloten tijdens het charteren. ‘Nee, dat zou ik nooit kunnen’, zei Viljoen. “De verleiding was er. Het was overweldigend zoals iedereen zich kan voorstellen. Maar nee, dat heb ik nooit op charter gedaan.”

Kyle zegt dat Zachary zijn toekomstige echtgenoot is

Viljoens bootmanship met Fay behoort tot zijn verleden en hij introduceerde zijn nieuwe vriend, Zachary Riley op een eerdere WWHL uiterlijk. “Ik heb officieel een heel, heel liefdevolle, ondersteunende, charismatische, extraverte, avontuurlijke relatie”, vertelde hij aan Bravo Insider. ‘Deze man, Zachary, is absoluut mijn toekomstige echtgenoot. Er is geen twijfel over.”

Hij voegde toe: “Ik moest hard werken en ik heb veel ellende meegemaakt om hier te komen, weet je,” zei hij. “Dus ik ben blij dat er tenminste gras groeide aan de andere kant van de rotzooi.”

” src=”https://www.youtube.com/embed/0h1DreB1N5U?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; automatisch afspelen; klembord-schrijven; versleutelde media; gyroscoop; beeld-in-beeld” allowfullscreen>

Hij zei ook dat Riley een grote Bravo-fan is. ‘O mijn god, Zacharias. Letterlijk, ik denk dat ik kabel heb voor alles wat met Bravo te maken heeft als het op hem aankomt, “zei hij. “Hij heeft elk seizoen van elke” Benedendeks denkbaar, elke huisvrouwen denkbaar, van de eerste aflevering tot de laatste. Hij heeft het grootste respect voor [Captain Sandy Yawn]. Duidelijk, [she’s] heel herkenbaar voor onze gemeenschap. En zeker, hij zei dat dit een erg pittig seizoen is.”

“En hij is opgewonden om te zien waar het heen gaat,” vervolgde hij. “Ik deel niets met hem. Ik wil zijn reactie zien alsof hij toekijkt, weet je, [from the] perspectief van het publiek. En hij is echt geschokt door de shit die uit mijn mond komt.”

VERWANT: Werken met Jason aan ‘Below Deck Med’ was alsof je een man down was, onthult Courtney Veale [Exclusive]

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button