Amusement

Lamar Odom wil dat ex Khloe Kardashian ‘geluk vindt’ na première van ‘The Kardashians’: ‘Het was moeilijk voor mij om naar te kijken’

Ik wens haar alleen het beste! Lamar Odom onthulde dat kijken De Kardashians is een “guilty pleasure” geworden – en de première van seizoen 2 maakte hem emotioneel over ex Khloe Kardashian.

Lees artikel

“Het was moeilijk voor mij om dat te zien,” vertelde Lamar, 42, aan e! Nieuws in een gezamenlijk interview met zijn dochter, 24-jarige Destiny Odom, op donderdag 22 september, over het afstemmen op de aflevering. “Het zal altijd moeilijk voor me zijn om iemand van wie ik zoveel hou zo verdrietig te zien.”

In de première, die eerder op donderdag werd uitgezonden, onthulde Kardashian, 38, aan de camera’s dat toen zus Kim Kardashian belde om haar het nieuws over te lezen Tristan Thompson een kind verwachten met Maralee Nichols in december 2021 — ze wist al dat haar draagmoeder zwanger was. Gedurende de hele aflevering hebben de oprichter van Good American en haar familieleden, waaronder: Kris Jenner, Kendall Jenneren Kylie Jennervroeg zich af waarom de NBA-speler, 31, Khloé duwde om verder te gaan met hun zwangerschapsreis toen hij wist dat hij een baby zou krijgen met iemand anders.

“[Tristan is], natuurlijk, leuk, opgewonden en wil dit. Hij blijft me vragen stellen en ik zal hem gewoon geen antwoord geven’, legde Khloé uit. “Ik was absoluut heel boos en ik denk dat ik me bedrogen voelde. Ik weet alleen dat ik werd aangemoedigd om het op een bepaalde datum te doen. Achteraf gezien wist hij altijd wanneer de andere baby werd geboren, en vooral het papierwerk dat we zagen – hij kwam erachter op 2 juli.”

Khloé vergeleek vervolgens de situatie met toen ze in april 2018 de 4-jarige dochter True verwelkomde met de inwoner van Canada.

Lees artikel

“Toen ik True kreeg, ontdekte ik 48 uur voordat ze werd geboren dat Tristan me bedroog en toen ging ik weken eerder bevallen omdat ik zo gestrest was,” zei ze. “En toen had ik True, die geweldig is, het beste meisje van de hele wereld.”

Na het eerste schandaal bleven Khloé en Tristan daten, maar ze gingen in februari 2019 uit elkaar nadat hij Kylie’s toenmalige beste vriend had gekust Jordyn Woods maar later verzoend. Het duo was samen in maart 2021 toen hij een affaire had en ging in december uit elkaar toen ze hoorde dat hij een kind had verwekt, zoon Theo, nu 9 maanden, met Nichols, 31.

Lamar, die getrouwd was met de wraak lichaam gastheer voor vier jaar voordat hun scheiding in 2016 werd afgerond, vertelde e! op donderdag dat hij alleen de . wil Sterk ziet er beter uit naakt auteur om “geluk te vinden zoals ze het vindt”.

“Ze was aan het huilen tijdens de show en iedereen ondervroeg haar en s-t als dat,” de… Beroemdheden Grote Broer aluin uitgelegd. “Dat was waarschijnlijk een moeilijke tijd voor haar,” zei hij. “Ik wil gewoon dat ze gelukkig is. Dat is het.”

Lees artikel

Destiny, die de inwoner van New York deelt met ex Liza Moralesherhaalde Lamar’s sentiment: “Ik wil gewoon dat ze gelukkig en gezond is.”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button