Amusement

Love Is Blind’s Alexa Alfia impliceert dat Zanab Jaffrey en Cole Barnett beiden verantwoordelijk waren voor het uiteenvallen

Alexa Alfia van Love Is Blind denkt dat Zanab Jaffrey en Cole Barnett beiden verantwoordelijk waren voor het uiteenvallen
Alexa Alfia, Zanab Jaffrey en Cole Barnett. Sara Mally/Netflix (3)

Meer naar het verhaal? Na Zanab Jaffrey en Cole Barnett’s Liefde is blind uiteenvallen leidde tot controverse over vermeende body-shaming opmerkingen, Alexa Alfa weegt mee nadat ze hun relatie van dichtbij hebben bekeken.

Lees artikel

“Ik volg niet blindelings [Zanab] omdat ze een vrouw is’, zei Alexa, 27, tijdens een optreden op woensdag 16 november in de podcast ‘Chicks in the Office’, waarmee ze haar steun aan haar vriend verdedigde. “Ik ben niet blindelings ‘Team Zay’ op iets en ik ben niet, zoals, anti-Cole. Ik zie de dingen gewoon zoals ik, fysiek daar aanwezig, de dingen zag gebeuren.”

De stewardess, 32, en Cole, 27, raakten verloofd met de Liefde is blind pods tijdens seizoen 3, dat vorige maand op Netflix werd uitgezonden. Na een moeilijke reis samen, besloot Zanab uiteindelijk om hun verloving bij het altaar af te zeggen.

“Ik probeerde heel duidelijk te zijn bij het altaar [about] precies waarom ik wegging en waarom het een nee was, ‘vertelde de inwoner van Londen exclusief Ons wekelijks eerder deze maand. “Het werd afgeleid dat ik een slechte houding had en niet lief genoeg was en geen leuke gesprekken voerde. [being] passief agressief. Mijn geestelijke gezondheid werd in twijfel getrokken. Dus ik heb het zeker geprobeerd [to tell him].”

Lees artikel

Zanab onthulde later tijdens de reünie van seizoen 3, die in november werd uitgezonden, dat ze ervoor koos om uit elkaar te gaan nadat haar toenmalige verloofde naar verluidt opmerkingen had gemaakt over haar gewicht en lichaamstype tijdens hun relatie. Terwijl Cole de beweringen van zijn ex ontkende, haar kameraad Liefde is blind dames – inclusief Alexa – stonden achter haar tijdens de special op televisie.

Alexa Alfia van Love Is Blind denkt dat Zanab Jaffrey en Cole Barnett beiden verantwoordelijk waren voor Breakup 2
Cole Barnett en Zanab Jaffrey Met dank aan Netflix

“We zagen 11 afleveringen waarin hij kleine opmerkingen maakte, commentaar gaf op dingen en ik kan me niet herinneren of het werd getoond of niet … maar zoals haar vertellen dat ze de grootste meid was met wie hij ooit is geweest en haar dan vertellen, zoals, toen ze aan het eten was, zoals ‘je bent jezelf dik aan het maken’, ‘Alexa, die trouwde Brennon Lemieux tijdens de finale van seizoen 3, zei woensdag. ‘Veel van die kleine opmerkingen zijn gebeurd en dat zal iedereen naar beneden halen, want dit zou je grootste cheerleader moeten zijn. En niemand, ik denk niet dat iemand commentaar zou moeten geven op wat je ooit eet, vooral niet als het een sinaasappel is.

Hoewel de eigenaar van het verzekeringskantoor tijdens de reünie en daarna de kant van Zanab koos, koestert ze geen kwade wil jegens de makelaar.

“Ik omhelsde Cole na de reünie”, merkte Alexa op tegen podcast-hosts Maria Ciuffo en Francesco Mariano, schijnbaar het eens met het paar dat de reality-tv-exen waarschijnlijk allebei verantwoordelijk waren voor de aard van hun uiteenvallen. “We omhelsden [and] Ik zei tegen hem: ‘Ik denk niet dat je een slecht persoon bent. Ik denk dat als je iets moet leren, het misschien gewicht in de schaal legt als je iets zegt en misschien, en dat kun je leren, om de manier waarop je iets zegt te veranderen, want het kan erg kwetsend zijn voor de ander. En ik denk … dat ze dingen beter moesten communiceren.

Lees artikel

Ze vervolgde: “Ik was er niet 24/7, maar ik was er wel veel. En ik was er absoluut meer dan alle toetsenbordstrijders [who] heb zoveel te vertellen. … Ik denk niet dat Cole een slecht persoon is. Daar blijf ik bij.”

Alexa is klaar om verder te gaan dan het Cuties-drama en merkt op dat ze Cole niet meer heeft gesproken sinds het filmen van de reünie. Cole, van zijn kant, vertelde het Ons voorafgaand aan de finale dat hij spijt heeft van hoe hij zijn voormalige partner heeft behandeld.

‘Ik hoop echt dat ik niet verbrijzeld ben [Zanab’s] zelfvertrouwen’, vertelde de inwoner van Texas Ons eerder deze maand. “Maar ik begrijp zeker waar ze vandaan komt en … waarom ze zich zo zou hebben gevoeld.”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button