Amusement

Mariah Carey’s ‘verknoeide’ jeugd is de reden waarom ze van Kerstmis houdt en haar kinderen over-the-top cadeaus geeft

Niet altijd een kerstkoningin. Terwijl Maria Carey’s naam is synoniem geworden met de feestelijke vakantie, haar jeugd was niet koninklijk.

Lees artikel

“Ik weet dat mensen vaak zeggen: ‘Oh, yay! Kijk naar haar! Ze is zo feestelijk en zo’n kerstmeisje’ of wat dan ook. Maar echt, Kerstmis maakt me gelukkig. Mensen denken dat ik een leven in prinsessenstijl had of wat dan ook, een soort sprookjesachtig bestaan ​​waarin ik net tevoorschijn kwam, zo van: ‘Hier ben ik!’ En dat is het niet, ‘vertelde Carey, 52 W magazine in een profiel gepubliceerd op vrijdag 25 november.

Mariah Carey's 'verknoeide' jeugd is de reden waarom ze van Kerstmis houdt en haar kinderen over-the-top cadeaus geeft
Mariah Carey met Marokkaanse kinderen en Monroe Cannon. Met dank aan Mariah Carey/Instagram

Ze vervolgde: “Maar als je opgroeit met een verknoeid leven en dan kun je deze transformatie ondergaan waarbij je je leven kunt maken zoals je wilt? Dat is vreugde voor mij. Daarom wil ik dat mijn kinderen alles hebben wat ze kunnen hebben. Ik wil dat ze kunnen begrijpen dat ze alles kunnen zijn wat ze willen zijn.”

Lees artikel

De zangeres van “Without You” werd moeder in april 2011 en verwelkomde de tweeling Monroe en Moroccan met ex-man Nick Kanon. (De Gemaskerde zanger gastheer, 42, is ook vader van 9 andere kinderen en verwacht momenteel baby nr. 12, zijn tweede met Alyssa Scott.) Terwijl Carey en Cannon hun tweeling blijven co-ouderen, gaat de Grammy Award-winnaar helemaal uit voor de feestdagen.

“Ik creëer mijn eigen kerstmoment. Ik bedoel, de kerstman komt bij ons op bezoek. Hij komt met zijn rendieren. Ik overdrijf niet – dit is de waarheid, ‘vertelde de inwoner van New York W. “Trouwens, voordat mijn kinderen werden geboren, deed ik allemaal dezelfde dingen. Zo is het nu eenmaal met mij en de kerstman en het rendier.”

Ze voegde eraan toe: “Ik hou ervan om ze cadeaus te geven, want het openen van een heleboel cadeautjes was iets wat ik als kind niet kon doen.”

Lees artikel

De Betekenis van Mariah Carey auteur trapte haar festiviteiten voor 2022 af met een vertolking van “All I Want for Christmas Is You” tijdens de Macy’s Thanksgiving Day Parade op donderdag 24 november. Terwijl Carey haar hit zong, maakten de 11-jarigen verrassende cameo’s terwijl ze knalden uit de huidige dozen om samen met hun mama te dansen.

“Vrolijke Thanksgiving!!!🍁,” de Kerst prinses auteur schreef donderdag via Instagram en deelde beelden van de NBC-uitzending. “Dankbaar en zo trots op mijn prachtige kids Roc en Roe, dankbaar voor de lambily en voor de kostbare momenten in het leven. ❤❤❤ Nu is het echt tijd!!! 🎄🎅🏼.”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button