Tech

Married at First Sight UK 2022 LAATSTE: Fans roken na Gemma’s laatste ‘vulgaire’ opmerkingen aan nieuwe echtgenoot Matt

Married at First Sight nieuwe koppels in het huwelijksbootje

Matt en Gemma bleken een natuurlijke match te zijn.

In een commentaar op het uiterlijk van zijn bruid beschreef Matt Gemma als “prachtig”, terwijl Jonathan nog maar net door het gangpad kwam.

Jonathan en Sophie hebben het net gehaald, toen de 32-jarige koude voeten kreeg, alleen om goed met zijn bruid om te gaan, voordat ze een grap maakten over zijn voedselvoorkeuren en suggereerde dat zijn favoriete eten Haribo is.

Over haar nieuwe schoonheid zei Sophie: “Ik vind hem zeker leuk, maar ik denk dat we heel anders zijn.”

Ondertussen beschreef Jonathan Sophie: “Ik zou waarschijnlijk zeggen dat ze meer een Waitrose of Marks & Spencer was [kind of girl]terwijl ik meer een, je weet wel, Morrisons-type ben.

‘Mijn gevoel zegt me dat het zal werken. Ze is een mooi meisje. We zijn redelijk op één lijn met onze waarden, de dingen die voor mij belangrijk zijn. Ik ben opgewonden om te zien waar het heen gaat.”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button