Amusement

Michael Allio geeft toe wat hij anders zou doen met Sierra Jackson, Danielle Maltby verontschuldigt zich voor Kaitlyn Bristowe Podcast

Terwijl Michaël Allio en Daniëlle Maltby zijn klaar om verder te gaan Bachelor in het paradijs, het paar kan bezitten waar ze fout zijn gegaan met Costar Sierra Jackson.

Lees artikel

Michael, 38, was gekoppeld aan Sierra, 27, voordat Danielle, 37, in seizoen 8 van BiP in Mexico aankwam. De alleenstaande vader kreeg kritiek vanwege de manier waarop hij dingen met de yoga-instructeur beëindigde, aangezien hij het nog steeds navigerende verdriet na de dood van zijn vrouw, Laura, noemde als een van de redenen voor het uiteenvallen. Toen Danielle kort daarna arriveerde, maakte Michael snel contact met de verpleegster.

Michael Allio geeft toe wat hij anders zou doen met Sierra Jackson, Danielle Maltby verontschuldigt zich voor Kaitlyn Bristowe Podcast
Michael Allio, Sierra Jackson en Danielle Maltby. ABC/Craig Sjodin; ABC/Ricky Middlesworth; ABC/Stewart Cook

‘Wat ik met Sierra probeerde te doen, was haar laten weten zodra ik me realiseerde dat het er niet was – op een moment dat ze de roos had waarop ze een beslissing kon nemen. Ik zou dat helemaal opnieuw doen, ‘zei Michael verder Ons wekelijks’s podcast “Hier om de juiste redenen” na de finale van dinsdag 22 november. ‘Waar ik echt over struikelde, was dat ik mezelf niet kon uitleggen op een manier die ze verdiende, weet je, haar meer laten weten zodat ze gewoon niet de juiste persoon voor mij was. En ik had het echt zo moeten beëindigen. En dus bied ik daarvoor mijn excuses aan en ik verontschuldigde me daarvoor bij haar op de reünie. En ik wens haar het beste. Ik weet dat ze liefde zal vinden. Ze is een geweldig persoon en we zijn nu echt alleen op onszelf gericht.

Lees artikel

Danielle, van haar kant, sprak voor het eerst over de situatie Kaitlyn Bristowe’s “Off the Vine” -podcast op 17 november. De inwoner van Nashville en de vrijgezellin van seizoen 11 kregen te maken met terugslag omdat ze naar Sierra verwezen als “wat is haar gezicht” en werden ervan beschuldigd haar gevoelens voor Michael te bagatelliseren.

“Deze hier laten”, schreef Sierra naast aantekeningen van de podcastaflevering. “Voor de duidelijkheid, ik ben over Michael heen en ben geweest. Daarom begrijp ik niet waarom ik een punt van onderwerp voor hen ben. Degenen die blijven zeggen ‘kom er maar overheen’… Het is komisch [because] Ik heb een relatie. Maar verdomd bijna 40 en een hekel hebben aan een 27-jarige die ook jouw man had? Tot ziens. Mijn gevoelens zijn geldig.

BiP's Sierra Jackson hekelt Michael Allio en Danielle Maltby omdat ze over haar blijven praten
Sierra Jackson en Michael Allio. ABC/Craig Sjodin

Op de vraag wat haar boodschap aan Sierra zou zijn, vertelde Danielle Ons: “Ik wil me echt verontschuldigen voor het kwetsen van je gevoelens. Weet je, ik bedoel, ik was er niet tijdens de relatie. Het was opgelost tegen de tijd dat ik daar aankwam en ik had er niet over moeten praten.

Lees artikel

Ze concludeerde: “En ik wens gewoon echt, echt niets dan het beste voor haar en ik ben gewoon heel opgewonden om verder te gaan met mijn relatie met Michael.”

Kaitlyn, van haar kant, verontschuldigde zich eerder deze maand via Twitter bij Sierra. ‘Sierra, het spijt me heel erg. Ik heb een paar dagen nagedacht en ik zie waar ik fout ging. Ik heb je een paar dagen geleden en nu een DM gestuurd op Instagram. Ik zou me graag offline en persoonlijk bij jou verontschuldigen”, schreef ze.

De Bachelor opleiding aluin van seizoen 26 antwoordde: “Waardeer dit, ik zou niet hebben gezocht naar je DM’s als je niet had getweet. Het is moeilijk om je excuses te accepteren, omdat ik denk dat het alleen gerechtvaardigd is nadat je bent opgeroepen. Na mijn ervaring kan ik moeilijk geloven dat mensen echt zijn in de publieke belangstelling. Ik zal te privé reageren. TY.”

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button