Amusement

Miranda Lambert praat over haar relatie met Loretta Lynn te midden van CMA’s eerbetoon

De 56e jaarlijkse Country Music Awards werden gehouden op 9 november. Tijdens de prijsuitreiking bracht countryzangeres Miranda Lambert een eerbetoon aan Loretta Lynn naast Carrie Underwood en Reba McEntire. Lambert onthulde ook op de rode loper van de CMA in 2022 dat Lynn haar ‘het gevoel gaf’ een oude vriend te zijn.

(LR) Loretta Lynn en Miranda Lambert | Terry Wyatt/Getty Images voor ACM

Wat Miranda Lambert van Loretta Lynn vond

Lynn stierf op 4 oktober 2022 op 90-jarige leeftijd. Sindsdien hebben sterren in de countrymuziek meerdere eerbetonen gebracht voor het country-icoon.

Terwijl hij op de rode loper stond voor de CMA’s van 2022, besprak Lambert hoe het verlies van Lynn was met People Magazine.

“Ik heb wat tijd met haar doorgebracht en je ontmoet veel mensen in een carrière, maar het is een van die herinneringen die voor altijd in mijn hart is gebrand”, vertelde Lambert aan People Magazine.

De countryzanger vervolgde: ‘Ze was zo’n lief mens en zorgde ervoor dat ik me zo thuis voelde. Het is nogal intimiderend om de hele dag met je held om te gaan, maar ze gaf me het gevoel dat ik een oude vriend was.’

GERELATEERD: Miranda Lambert zegt dat ze goede trieste liedjes kan schrijven zonder ‘Liv[ing] in Darkness’ zoals andere artiesten

Miranda Lambert bracht een eerbetoon met Carrie Underwood en Reba McEntire

Aan het begin van de CMA’s van 2022 voegde Lambert zich bij Underwood en McEntire op het podium voor een speciaal optreden.

Voor het eerbetoon werden clips van Lynn op eerdere CMA’s vertoond. Underwood begon toen het lied van Lynn “You Ain’t Woman Enough (to Take My Man)” te zingen.

Na Underwood zong Lambert het nummer van Lynn “Don’t Come Home a-Drinkin’ (With Lovin’ on Your Mind).” McEntire voegde zich vervolgens bij de twee zangers en zong “You’re Lookin’ at Country”.

Ter afsluiting van het optreden zongen Lambert, Underwood en McEntire samen “Coal Miner’s Daughter”. Tijdens het eerbetoon werden beelden van Lynn gedurende haar hele carrière op een scherm op het podium getoond.

GERELATEERD: Miranda Lambert liet haar band en het team van Brad Paisley onophoudelijk radiostations bellen om 1 van haar nummers op de kaart te krijgen

Naast haar eerbetoon aan Lynn met Underwood en McEntire, zong Lambert ook haar hit ‘Geraldene’.

Miranda Lambert heeft een aandenken van Loretta Lynn

In een gesprek met People Magazine op de rode loper tijdens de CMA’s van 2022, onthulde Lambert hoe ze haar vriendschap met Lynn nog steeds eert.

“Ik ben dankbaar voor elke keer dat ze mijn hand vasthield en mijn gitaar signeerde en me over een herinnering vertelde en me advies gaf”, vertelde Lambert. “Ik speel het thuis. Ik ga er zeker niet mee op pad.”

Terwijl Lambert, McEntire en Underwood elk countrysterren op zich zijn, markeerde hun eerbetoon aan Lynn de eerste keer dat de drie artiesten allemaal samen optraden.

Terwijl ze met People Magazine sprak op de rode loper, onthulde Lambert dat deelname aan live awardshows nog steeds zenuwslopend is, ook al zit ze al jaren in de muziekindustrie.

“Ik krijg vlinders,” vertelde Lambert aan People Magazine, “maar ik voel me zo gelukkig. Ik heb het geluk hier te zijn, genomineerd te zijn, en dat mijn collega’s nog steeds respecteren wat ik doe, en het belangrijkste is dat de fans nog steeds bij me zijn en nog steeds elke plaat steunen.

GERELATEERD: Miranda Lambert verafgoodt Dolly Parton, maar wil haar carrière niet

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button