Amusement

Paul McCartney onthult het deel van ontmoetingen met fans dat me ‘afschrikt’

Paul McCartney is een van de beroemdste mensen ter wereld. Het maakt niet uit welke generatie men is of wat hun interesse in muziek is, men zal de voormalige Beatle hoogstwaarschijnlijk kunnen herkennen op een foto of gewoon aan zijn stem. Paul McCartney is zich bewust van zijn wereldwijde bekendheid, maar heeft een probleem met bepaalde aspecten van ontmoetingen met fans.

Paul McCartney scheidt zich af van zijn beroemde zelf

Paul McCartney | Kevin Mazur/Getty Images voor The Rock and Roll Hall of Fame

In een interview op de Smartless-podcast besprak Paul McCartney hoe hij het leven als beroemdheid benadert. Hij zei dat hij probeert zich los te maken van zijn beroemde zelf en de tijd mist voordat zijn superster een dominant onderdeel van zijn leven werd. De pandemie herinnerde hem aan het leven vóór zijn roem, aangezien iedereen maskers draagt.

“Het is een veiligheidsmaatregel. Ik weet dat ik erg beroemd ben. Ik wil niet rondlopen alsof ik erg beroemd ben,’ zei McCartney. “Ik hield van dat stukje dat ik had toen ik opgroeide, gewoon in een bus stappen en gewoon zijn, weet je… Het enige goede aan het virus is dat iedereen maskers heeft. Iedereen met een beroemd gezicht. Ik scheid hem wel van mij.’

Paul McCartney maakt geen foto’s meer tijdens ontmoetingen met fans

” src=”https://www.youtube.com/embed/vdGlGwlgxTk?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; automatisch afspelen; klembord-schrijven; versleutelde media; gyroscoop; beeld-in-beeld” allowfullscreen>

Een aspect van de ontmoetingen met fans die McCartney niet meer doet, is foto’s maken. Een deel daarvan is dat iedereen nu een camera heeft, en hij zou worden gebombardeerd door fans als hij dat zou toestaan. Hij geeft ook de voorkeur aan persoonlijke chats met fans, omdat dat natuurlijker aanvoelt.

“Ik hou er niet van om foto’s te maken als mensen zeggen: ‘Mag ik een foto?’ omdat iedereen in de wereld een camera heeft, en dus zeg ik: ‘Het spijt me. Ik maak geen foto’s,” deelde McCartney.

De voormalige Beatle onthulde dat de lijn die hij gebruikt om foto’s af te wijzen iets is dat hij van Alec Baldwin heeft gestolen.

We waren buiten een hapje gaan eten. Iemand komt naar onze tafel en zegt tegen Alec: ‘Mag ik je handtekening?’”, legde hij uit. ‘En hij kijkt ze aan met die Alec-blik, hij zegt:’ Het spijt me. Ik maak geen foto’s.’ En hij hield het vast. En ik dacht gewoon: ‘Dat is de lijn.’ Ik heb soms het gevoel dat ik moet zeggen: ‘Kijk, ik ben blij om met je te praten. Ga zitten. We kunnen praten omdat ik dat leuk vind.’ Omdat ik nog steeds mezelf ben. Zodra ik mijn arm om jou heen sla, jij jouw arm om mij heen, voel ik me als de aap in Saint Tropez. Kom maar op de foto met de aap, weet je wel? En dat vind ik niet leuk. Het weerhoudt me ervan.”

McCartney deelt ook geen handtekeningen uit

” src=”https://www.youtube.com/embed/f4XLY_xh84E?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; automatisch afspelen; klembord-schrijven; versleutelde media; gyroscoop; beeld-in-beeld” allowfullscreen>

Behalve dat hij geen foto’s maakt, zegt Paul McCartney ook dat hij niet langer handtekeningen uitdeelt voor fans. In een interview met Reader’s Digest zei de “Jet”-zanger dat hij het proces “een beetje vreemd” vindt.

“’Hier, mag ik alstublieft uw naam op de achterkant van deze kassabon schrijven?’ Waarom? We weten allebei wie ik ben’, zei McCartney.

Voormalig Beatle Ringo Starr heeft soortgelijke gevoelens gedeeld en zegt dat hij nu alleen handtekeningen uitdeelt voor het goede doel nadat zijn handtekening is vervalst en voor een flinke prijs is verkocht. Het zou ongelooflijk zijn om een ​​foto of handtekening van een van de Beatles te hebben, maar het zijn nog steeds mensen die zo normaal mogelijk willen leven.

VERWANT:

GERELATEERD: Paul McCartney werd ‘paranoïde’ over geruchten dat hij was overleden: ‘Hoe ga ik bewijzen dat ik dit ben?

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button