Amusement

Ramona Singer bevestigt ‘RHONY’ exit na 13 seizoenen: ik wil de show niet langer doen’

Ramona Singer bevestigt exit 'RHONY' na 13 seizoenen: ik wil de show niet langer doen'
Ramon Singer Stephen Lovekin/Shutterstock

Na 13 seizoenen verder De echte huisvrouwen van New York City, Ramon Singer staat klaar om haar appel in te leveren.

Lees artikel

“Ik wil de show niet langer doen. Het is op dit moment niet voor mij, ‘vertelde de Bravo-persoonlijkheid, 65 Pagina zes op zaterdag 12 november, ter bevestiging dat ze geen castlid zal zijn op RHONY: erfenis.

Andy Cohen kondigde in maart aan dat Bravo aan het vernieuwen was RHONY met een gloednieuwe cast — en het toevoegen van een Nalatenschap spin-off voor de fan-favoriete NYC Bravolebs. Dat bevestigde het tv-netwerk vorige maand tijdens BravoCon Saï de Silva, Oebah Hassan, Erin Dana Lichy, Lizzy Savetsky, Jessel Taan, Jenna Lyons en Brynn Whitfield zou seizoen 14 van de OG-serie leiden. Castleden voor Nalatenschap zijn niet aangekondigd.

Lees artikel

‘Ik wil niet echt in details treden over specifieke vrouwen. Omdat het dan is als: ‘Oh, nou, hij zei ja tegen deze twee.’ Het antwoord is: Sonja [Morgan] en Luann [de Lesseps] hebben deel uitgemaakt van de show – voor Luann, vanaf het begin, en Sonja sinds seizoen 3. Dus ik denk, in theorie, zeker, “de Kijk wat er live gebeurt met Andy Cohen gastheer, 54, verteld Verscheidenheid eerder dit jaar. ‘Ik zou met je kunnen praten over hypothetische situaties waarbij veel mensen betrokken waren die vroeger in de show waren. Ik denk dat het goede nieuws is, dat is een groep die allemaal nog steeds in elkaars leven is.

Terwijl Ramona niet verder heeft gesproken over haar vertrek bij Bravo, anders RHONY OG’s zijn enthousiast over de nieuwe richting van de franchise.

“Ik zag dat niet aankomen, maar nadat ik erover hoorde, was ik er heel blij mee”, vertelde Luann, 57, exclusief Ons wekelijks in maart. “Ik ben heel blij dat ze de OG-cast terugbrengen, omdat je geen vierkante pin in een rond gat kunt passen. Ik zeg dat omdat je soms nieuwe meisjes aanbrengt en ze niet echt in je groep passen, en ik denk dat het ongemakkelijk voelt.

Lees artikel

Ze voegde eraan toe: “Een geheel nieuwe cast en de OG-cast is de perfecte oplossing. Ik heb het gevoel dat ze dat hebben gekregen door te zien hoe goed de Ultieme meidenreis werkt en hoe leuk de fans en mensen het vonden om de OG’s van elke franchise bij elkaar te zien. … Als ze me terug willen hebben, ben ik helemaal aan boord, want ik vind het heel leuk om terug te zijn met al onze oude vrienden!”

RHONY ging aanvankelijk in première in maart 2008, met in de hoofdrol Alex Maccord, Bethenny Frankel, Jill Zaren, Kelly Bensimonde Klasse bij de gravin auteur en Ramona. Hoewel de groep huisvrouwen tussen de seizoenen is veranderd, bleef Ramona een vaste waarde in de show. De makelaar was voor het laatst te zien in seizoen 13, dat vorig jaar werd uitgezonden.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button