Sport

RHOBH Star noemt het gedrag van Lisa Rinna ‘walgelijk’

Getty Images Een RHOBH-ster klinkt uit op Lisa Rinna-drama.

Het 12e seizoen van “The Real Housewives of Beverly Hills” is ten einde, maar er wordt nog steeds veel gekletst over wat er is gebeurd, vooral in de laatste paar afleveringen.

Er was dit seizoen veel belangstelling voor de franchise, vooral met het drama tussen Lisa Rinna en Kathy Hilton. Er is iets gebeurd met de twee vrouwen dat niet op camera is vastgelegd en de ze zei / zei is al weken aan de gang. Rinna beweert dat Hilton een “meltdown” had tijdens de castreis in Aspen, Colorado, en iedereen op de cast vernielde, inclusief haar zus Kyle Richards. Hilton ontkent echter de beweringen van Rinna.

De rest van de cast bleef partij kiezen, wat achter de schermen nog meer drama veroorzaakte. De voormalige RHOBH-ster Teddi Mellencamp onthulde bijvoorbeeld dat de ‘Fox Force 5′, bestaande uit haarzelf, Richards, Dorit Kemsley, Erika Jayne en Rinna, niet heeft ge-sms’t.

“Wij, als groep, sms’en momenteel niet, en dat is de eerste keer dat dit in lange tijd is gebeurd”, zei Mellencamp in de aflevering van de podcast “Two T’s in a Pod” van 19 oktober 2022.

In een interview na het seizoen woog Sutton Stracke in op wat er gebeurde en zei dat ze denkt dat Rinna’s gedrag ervoor zorgt dat de hele cast er “slecht uitziet”.

Dit is wat u moet weten:

Stracke hield zich niet in toen hij het gedrag van Rinna in seizoen 12 besprak

In een interview met Page Six uitte Stracke haar frustraties over Rinna.

“Ik wou dat het stopte. Ik denk dat het niemand recht doet. Ik denk dat het iedereen alleen maar pijn doet, en ik denk dat we er allemaal slecht uitzien. Laat het gewoon stoppen’, zei Stracke in de podcast ‘Virtual Reali-Tea’ van Page Six.

Hoewel Stracke en Rinna op een goede plek leken te zitten voordat het seizoen begon, is er nu duidelijk een verbroken verbinding en het lijkt erop dat Stracke geen fan is van de soap-ster.

“Ik hou niet van wat [her behavior has] gedaan. Het is oneerlijk en walgelijk,’ zei Stracke openhartig.

Stracke beschouwt Rinna niet als een vriend

Afgezien van het kijken naar het Rinna / Hilton-drama van buitenaf met de rest van de cast, ging Stracke ook de strijd aan met Rinna tijdens seizoen 12 – en dat werd ter sprake gebracht door Andy Cohen tijdens de reünie van seizoen 12.

Op de vraag of Stracke Rinna als een vriend beschouwde, antwoordde ze: “Ik bedoel, hoe kan ik?”

De wijnproeverij bij Rinna’s huis, waarbij ze op Stracke afging en dreigde ‘haar neer te halen’, kwam daarna ter sprake.

‘Ik heb veel met je gepraat tijdens de tijd van het hospice en het overlijden van je moeder,’ zei Stracke tegen Rinna tijdens de opnames van de reünie. ‘Dus als er keer op keer tegen me wordt geschreeuwd, denk ik: herinnert ze zich niet dat ik zo’n goede, vaste vriendin voor je was? Je schreeuwde veel tegen me. Ik was een dood paard. Ik veranderde in lijm. Ik bedoel, ik gaf lijm aan alle scholen in LA. Dat paard werd geslagen. Ik heb echt een verontschuldiging nodig, ‘voegde ze eraan toe.

“Het spijt me dat ik dat deed, echt waar”, zei Rinna. Stracke was echter niet overtuigd en wees op Rinna’s gedragspatroon. Uiteindelijk bedankte Stracke Rinna voor haar excuses.

LEES VOLGENDE: Kyle Richards denkt dat de voormalige RHOBH-ster weer aan de show kan deelnemen

Meer zwaar op Real Housewives News

Meer verhalen laden

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button