Amusement

Sarah Michelle Gellar breekt haar terugkeer naar acteren af ​​met ‘Do Revenge’, het aanpakken van moederschuld met 2 kinderen en meer

Alles overwinnen! Sarah Michelle GellarDe terugkeer naar acteren was een interessante overgang – en de actrice besprak openhartig dat ze klaar was voor de uitdaging.

“Ik denk dat een pauze in wat dan ook alles verandert, omdat je de dingen anders bekijkt en je komt terug met een andere houding”, vertelde Gellar, 45, exclusief Ons Wekelijks op vrijdag 23 september, terwijl ze haar samenwerking met Freshpet promootte.

De Wrede bedoelingen star herinnerde zich dat ze een punt in haar leven had bereikt waarop ze wist dat het tijd was om op pauze te drukken. ‘Ik zou tegen een muur aanlopen. Robin [Williams] was overleden. Ik had thuis twee jonge kinderen en ik moest me gewoon een beetje heroriënteren, “legde ze uit. “Wat is? [been] verbazingwekkend is dat het besef terugkomt dat, ‘Oh mijn god, ik hou van wat ik doe en ik heb veel geluk dat ik mag doen wat ik doe.’”

Sinds haar terugkeer heeft Gellar te maken met veel verschillen als het gaat om het kiezen van projecten. “Het landschap is veranderd en streaming is ontstaan ​​en je kunt al deze verschillende dingen in films en televisie doen die je voorheen niet kon doen,” voegde ze eraan toe. “Dus ik heb het gevoel dat het een heel opwindende tijd is om er deel van uit te maken. Ik denk zeker dat ik het recht heb verdiend om inspraak te hebben in wat ik doe.”

Voor de Scooby Doo ster, was een van de nadelen minder tijd thuis doorbrengen.

‘Het is heel moeilijk, ik ga niet liegen. Ik werk in Atlanta [for Wolf Pack] dus er is iets aan fysiek niet aanwezig zijn dat erg moeilijk voor me is,” Gellar, die dochter Charlotte, 13, en zoon Rocky, 10, deelt met Freddie Prinse Jr., toegegeven. “Mijn man is helemaal in orde om het huishouden te runnen, bijna tot het punt waarop ik terugkom en ik denk: ‘Ze hebben me niet nodig'”, grapte ze.

Gellar vervolgt: “Het enige aan het feit dat ik in Atlanta ben, is dat ik me in ieder geval als ik thuis ben volledig kan concentreren op wat ik nodig heb om daar te zijn. Als ik dan naar Atlanta kom, kan ik me echt op mijn werk concentreren en weten dat alles thuis geregeld is. Maar het is zeker heel moeilijk.”

De Belsignaal Alum onthulde dat ze af en toe nog steeds te maken heeft met “moederschuld” en zei: “Ik denk dat mensen in elk beroep zich kunnen identificeren [that]. Maar tegelijkertijd laat ik mijn kinderen ook zien dat je een goede ouder kunt zijn en ook je dromen kunt najagen en dat zij hetzelfde moeten doen.”

Nadat ze een project heeft afgerond, keert Gellar terug naar een vol huishouden – inclusief haar drie honden. Tijdens het bespreken van haar samenwerking met Freshpet, de Zwanen die oversteken aluin reflecteerde op de impact die haar dieren op haar leven hebben gehad.

“We hadden niet eens verwacht dat we er meer dan twee zouden hebben” [dogs] direct. En toen we onze derde hond adopteerden, was dat omdat de hond een thuis nodig had en het ons zo aan het hart gaat. Het paste gewoon in onze levensstijl. Mijn kinderen maken grapjes dat we vier mensen in ons huishouden hebben en drie honden, dus we hebben er echt vier nodig, zodat iedereen een hond heeft om uit te laten,” vertelde ze ons. “Ik zie niet in hoe we er vier zouden kunnen hebben, maar het is niet buiten het rijk van de mogelijkheden.”

De samenwerking met Freshpet om dierenasielen zonder doden te belonen, voelde als de perfecte match voor Gellar. “Ik heb altijd genoten van wat Freshpet op twee niveaus doet. Ik gebruik natuurlijk hun voedsel en bovendien dat ze iets willen teruggeven en deze opvangcentra echt willen steunen [has been amazing]’, voegde ze eraan toe. “Als je de statistieken ziet van hoe overvol de opvangcentra op dit moment zijn vanwege al deze mensen die honden kregen tijdens de pandemie, realiseerden ze zich dat ze niet voor hen konden zorgen. Het is echt een hartverscheurende situatie.”

Het Fresh Start-programma viert momenteel zijn vijfde jaarlijkse Fresh Start-initiatief. Het programma accepteert inzendingen tot zondag 25 september, waar iedereen uit het publiek kan solliciteren om door Gellar te worden geselecteerd om meer dan $ 150.000 aan financiering en beurzen voor hun opvangcentra te ontvangen.

Scroll naar beneden voor alles wat Gellar te zeggen had over haar carrière, haar rol als moeder en meer:

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button