Amusement

Tarek El Moussa zegt dat hij enkele ‘ruige’ jaren niet had kunnen ‘overleven’ zonder de dochter van zijn en Christina Hall

Tarek El Moussa wenste onlangs zijn dochter Taylor, die hij deelt met zijn ex-vrouw en voormalig Flip of flop co-ster Christina Hall, een gelukkige verjaardag op Instagram. In de ontroerende post zei El Moussa dat hij niet had kunnen “overleven” zonder de 12-jarige. Dit is wat de HGTV-ster schreef over zijn dochter en wat hij eerder deelde over het overwinnen van moeilijke tijden.

Tarek El Moussa | Michael Loccisano/Getty Images

Tarek El Moussa deelde een Instagram-bericht over de dochter van hem en Christina Hall, Taylor

Op 22 september deelde Tarek El Moussa een Instagram-bericht gewijd aan zijn 12-jarige dochter Taylor.

“Vandaag 12 jaar geleden kwam Taylor in mijn leven en het is nooit meer hetzelfde geweest. Ik zweer het… ik ben aan het huilen als ik dit schrijf’, schreef de HGTV-ster. “Ik heb zoveel strijd in mijn leven meegemaakt en het enige dat me altijd op de been heeft gehouden, is mijn kleine meisje.”

Hij vervolgde: ‘Ze is het meest loyale, liefhebbende, zorgzame meisje dat ik me had kunnen wensen. Het is zo eng om te bedenken hoe snel de tijd gaat en te bedenken dat ik nog maar 6 jaar met haar heb tot aan de universiteit. Ik had die zware jaren zonder haar op geen enkele manier kunnen overleven, dus daarvoor bedank ik haar. Ik dank haar dat ze me heeft geïnspireerd, gemotiveerd en ervoor heeft gezorgd dat ik beter wil worden.”

El Moussa besloot zijn dochter een gelukkige verjaardag te wensen. “Taylor je vader houdt zoveel van je!!! Dus…van mij en miljoenen anderen over de hele wereld gefeliciteerd met je verjaardag!!!!❤️❤️❤️.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Tarek El Moussa (@therealtarekelmoussa)

Tarek El Moussa heeft in het verleden gesproken over trauma’s en uitdagende tijden

De HGTV-ster heeft in het verleden gesproken over het doorstaan ​​van moeilijke tijden. Tarek El Moussa is tenslotte geen onbekende in ontberingen – hij en zijn ex-vrouw, Christina Hall, moesten ooit verhuizen van een huis van $ 6.000 per maand naar een appartement van $ 700 per maand vanwege de economische crisis in 2008 (volgens Redbook).

Hij heeft gevochten tegen schildklier- en zaadbalkanker, en hij ging door een zeer openbare echtscheiding in 2018. Er was ook een geval waarin de politie naar zijn huis werd geroepen vanwege een potentieel suïcidale man met een pistool, hoewel El Moussa sindsdien heeft ontkend dat hij suïcidaal was. .

De Flip of flop ster opende over zijn scheiding van Hall en andere moeilijke tijden op De Dr. Drew Podcast.

“Laten we eerlijk zijn, het was verschrikkelijk”, vertelde hij aan Dr. Drew (via E! News). ‘Ik bedoel, er was meer PR over onze scheiding dan welke scheiding dan ook die ik ooit heb gezien. Ik bedoel, het was wild, in elk tijdschrift, op elk nieuwsuitzending, het ging me gewoon te boven.”

El Moussa vertelde dat hij zich “gebroken” voelde na zijn ervaringen. “Ik heb veel verschillende worstelingen gehad in mijn leven”, zei hij. “Financiële worstelingen, persoonlijke worstelingen … gewoon heel veel worstelingen, en ik heb het gevoel dat ik eindelijk op een plek ben … alsof ik zo gebroken was na alles wat ik heb meegemaakt, letterlijk gebroken, dat ik er kapot van was. Ik kon amper lopen, ik was zo gebroken als persoon na al het trauma en de scheiding en al deze verschillende dingen.”

Heather Rae Young deelde ook een bericht ter ere van de dochter van de HGTV-ster

Tarek El Moussa’s vrouw, Zonsondergang verkopen ster Heather Rae Young wenste ook de 12-jarige Taylor een gelukkige verjaardag op Instagram. Young is de stiefmoeder van de twee kinderen van El Moussa en Christina Hall, en ze is momenteel zwanger van haar eerste biologische kind.

“Gelukkige verjaardag aan onze lieve Taylor ❤️ de eerste nacht dat ik je ontmoette, zong je het schattigste liedje dat je voor me maakte en toverde de grootste glimlach op mijn gezicht… en jaren later is er niets veranderd? het laat zien welk type jongedame je bent’, schreef Young. “Je bent zo’n licht in ieders leven en je bent het liefste, meest geweldige, liefdevolle, geestige meisje dat ik ken. Ik kan mijn leven zonder jou niet voorstellen en ik kan niet wachten om je de beste grote zus te zien van een ander broertje?.”

El Moussa reageerde in de reacties door te schrijven: “Hou van mijn meisjes ❤️❤️❤️.”

Hoe u hulp kunt krijgen: In de VS en Canada, sms de Crisis tekstregel op 741741 om een ​​crisisadviseur te bereiken voor ondersteuning.

VERWANT: Tarek El Moussa had ooit een date met de oppas van hem en Christina Hall – en kocht een andere oppas een auto van $ 40.000

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button