Amusement

‘The Bachelorette: After the Final Rose’: Rachel Recchia en Tino Franco komen oog in oog te staan ​​na splitsing, Aven Jones vraagt ​​haar mee uit

Een minder rooskleurig weerzien. Rachel Recchia en Tino Franco raakte in een verhitte uitwisseling op De vrijgezel: na de laatste roos op dinsdag 20 september voordat ze ermee instemde om de tweede plaats te geven Aven Jones een tweede kans.

Lees artikel

De vlieginstructeur, 26, en hoofdaannemer, 28, gingen uit elkaar terwijl het seizoen werd uitgezonden nadat Tino had toegegeven een ander meisje te hebben gekust. Voordat hij op het podium kwam, onthulde Rachel tijdens Na de laatste roos dat ze “liefde” voor Tino heeft maar niet meer verliefd op hem is.

‘Uit de grond van mijn hart heb ik spijt van wat ik heb gedaan’, zei Tino. “Toen we ons voor het eerst verloofden, was het geweldig. We waren zo zeker van elkaar en jij bent de beste partner die ik me had kunnen wensen. Ik zal je daar nog altijd voor waarderen. Toen, weken voorafgaand aan de uitzending van de afleveringen, werd het afstandelijk. Het werd moeilijk. Ik kan me niet eens voorstellen wat je doormaakte. Echt, ik kan het niet. Ik heb jouw rol nooit gespeeld. Ik wou dat iedereen het liefdesverhaal dat we leefden echt te zien kreeg.”

Eerder tijdens de aflevering van dinsdag zagen kijkers hoe Tino Rachel ten huwelijk vroeg. Terwijl het paar worstelde om hun positie na de show te vinden, was hij ontrouw. Gedurende AFhadden ze ruzie over wat leidde tot zijn indiscretie.

Lees artikel

‘Er is geen excuus voor wat je hebt gedaan. Je hebt mijn hart gebroken,’ zei Rachel, ontkennend dat ze ooit ‘een pauze’ hadden van hun verloving. ‘Ik begrijp het niet, je draait letterlijk nog steeds in cirkels. We zijn hier en ik heb nog steeds geen zin.”

Toen Tino antwoordde: ‘Rachel, ik begrijp dat je echt gekwetst was. En, weet je, ik wil niet eens iets vertellen [it] hoe ik me voelde toen we zeiden dat we de ring teruggaven”, ontkende ze heftig ooit te hebben gezegd dat ze de ring terug wilde geven.

THE BACHELORETTE – Ò1910BÒ Gabby en Rachel zijn elk tot één man die op zoek is naar levenslange liefde, maar dat betekent niet dat het van een leien dakje gaat naar een verloving voor deze vrijgezellen. Beide vrouwen zullen zich bij Jesse Palmer voegen terwijl ze de schokkende conclusies van hun reizen live in de studio zien plaatsvinden en voor heel Amerika te zien zijn. Bovendien maakt de nieuwe Bachelor zijn debuut en een nooit eerder vertoonde interactieve kijkervaring rondt dit epische drie uur durende evenement af in deel twee van de LIVE seizoensfinale van ÒThe Bachelorette,Ó DINSDAG SEPT. 20 (8:00-11:00 pm EDT), op ABC. (ABC/Craig Sjodin)JESSE PALMER, RACHEL RECCHIA abc

Nadat Tino toegaf dat er geen excuus was voor zijn acties, verscheen runner-up Aven.

‘Je verdient dit allemaal niet, alles wat er tussen ons is gebeurd. Ik vroeg me gewoon af of je misschien hier weg wilt gaan om bij te praten?’ hij vroeg.

In het bijzijn van Tino verklaarde Rachel: “Ik zou niets liever willen.”

Het liefdesverhaal van Rachel en Tino begon tijdens de première in juli, waarbij de inwoner van Californië de eerste indruk kreeg van een roos. In augustus stroomde de piloot naar Ons Wekelijks dat Tino iemand was bij wie ze zich ‘heel veilig voelde’.

“Hij koos mij vanaf het begin”, zei Rachel verder Ons‘Hier om de juiste redenen’ podcast. “En het was heel leuk om de date met hem in Parijs te kunnen delen en hem echt beter te leren kennen.”

Hun relatie kwam op een moeilijk punt toen Rachel voelde dat Tino’s ouders haar ‘haatten’ na zijn geboortedatum. De Bachelorette-deelnemer stond erop dat zijn vader en moeder langs zouden komen als ze buiten de show tijd met Rachel doorbrachten. Het ging beter toen Rachel Tino voorstelde aan haar ouders.

Lees artikel

“In de meest oprechte manier waarop ik het kan zeggen, je dochter betekent echt de wereld voor mij,” vertelde hij Rachels vader tijdens deel één van de finale. “Ik ga je dochter voor altijd gelukkig maken.”

Elders tijdens deel twee van de finale, co-lead Gabby Windey verloofd met Erich Schwer. Het tweetal zal ook oog in oog komen te staan ​​op Na de laatste roos te midden van beschuldigingen van de voormalige vlam van de New Jersey-inwoner dat Erich haar had gedumpt om op de show te gaan, bewerend dat hij zei dat de serie niet “echt” was.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button