Sport

Tweevoudig Mirrorball-kampioen vergelijkt DWTS-vertrek met echtscheiding

ABC Een DWTS-prof vergeleek het verlaten van de show met scheiden.

Een “Dancing With the Stars” pro heeft haar laatste buiging gemaakt in de balzaal van de show en ze vertelt hoe het voelde om het programma te verlaten.

Slechts een dag voor de finale van seizoen 31 deelde de oude ballroomprof Cheryl Burke haar beslissing om DWTS te verlaten in een lang Instagram-onderschrift.

“Deze show is mijn 2e familie sinds ik 21 jaar oud was. De cast, crew en fans hebben me door mijn hoogste hoogtepunten en enkele van mijn laagste dieptepunten heen geholpen, en ik weet eerlijk gezegd niet wie ik vandaag zou zijn zonder hen. Ik weet ook dat het tijd is voor mij om aan de volgende fase van mijn carrière te beginnen, hoewel dans altijd een deel van mij zal blijven’, schreef ze gedeeltelijk.

Burke voerde een laatste dans uit tijdens de finale van seizoen 31 en deelde het moment met Pasha Pashkov en Louis Van Amstel, die met haar dansten terwijl ze afscheid nam van de show. Na het optreden van Burke deed ze wat persinterviews en deelde ze iets over hoe ze zich voelde nu haar tijd in de show officieel voorbij is.

Dit is wat u moet weten:

Burke vergeleek haar DWTS-vertrek met echtscheiding

Volgens het tijdschrift People hebben Burke en haar ex-man Matthew Lawrence in september 2022 hun scheiding afgerond. Een scheiding doormaken is niet gemakkelijk geweest voor Burke, die heeft geprobeerd te genezen na haar mislukte huwelijk en open is geweest over haar reis, inclusief zelfzorg en therapie, op haar podcast ‘Burke in the Game’.

Tijdens een interview na de show vergeleek Burke haar DWTS-vertrek eigenlijk met haar splitsing.

“Ik ben overweldigd. Ik heb geprobeerd de tranen in te houden, zou ik zeggen, omdat ik echt zo goed mogelijk wilde presteren. Nu dat allemaal achter me ligt, is het bitterzoet… maar ik moet gewoon op mijn intuïtie vertrouwen’, vertelde Burke op 21 november 2022 aan Page Six.

Burke zei verder dat haar beslissing om de show te verlaten “zo moeilijk” was.

“Dit is net een andere vorm van echtscheiding, maar dan een minnelijke”, zei ze.

Burke ontving liefde en steun van de DWTS-familie na haar laatste dans

De dag na de finale deelde Burke nog een Instagram-bericht, dit keer met een video van haar laatste dans.

“Bedankt aan Pasha en Louis voor het maken van mijn laatste dans om nooit te vergeten. Ik hou van jullie allebei en van Louis, bedankt voor het openen en sluiten van dit hoofdstuk met mij. Ik hou meer dan woorden van je’, schrijft ze bij de video.

Verschillende mensen, waaronder castleden van DWTS, reageerden op de opmerkingen om Burke het beste te wensen terwijl ze zich waagt aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven.

“Verbazingwekkend! We zullen je missen schat’, schreef Peta Murgatroyd.

“Een legende. Je bent ongelooflijk en zo’n inspiratie. Houd van je lef, ‘voegde DWTS-pro Daniella Karagach toe.

Sasha Farber bezocht het commentaargedeelte om een ​​reeks emoji’s met een rood hart achter te laten, terwijl Burke’s voormalige DWTS-partner Cody Rigsby een rood hart achterliet.

‘Ik ben zooo blij dat ik er was om je te zien! Je bent een legende en iedereen houdt van je’, schreef Bravo-ster Golnesa ‘GG’ Gharachedaghi.

LEES VOLGENDE: Bruno Tonioli deelt emotionele post over ‘Ongelooflijk avontuur’

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button