Amusement

Zach Shallcross vuurt terug na de beweringen van Rachel Recchia dat hij te jong is om te trouwen

Zach Shallcross en Rachel Recchia. ABC/Ricky Middlesworth; ABC/Craig Sjodin

Terug klappen! Na Rachel Recchia beweerde Zach Shallcross niet klaar was voor een verloving, heeft de volgende Bachelor haar beweringen afgewezen.

Lees artikel

“Ze was vier maanden ouder [than me]”, vertelde Zach, 26, aan Jennifer Hudson tijdens een verschijning op vrijdag 23 september in haar gelijknamige talkshow overdag. “Nou, ik was toen 25 toen we dat gesprek hadden. Dus wat ik te zeggen heb is dat ik nu 26 ben, dus ik ben er klaar voor.”

De inwoner van Texas was een van de laatste drie vrijers van de 26-jarige vlieginstructeur de vrijgezellin seizoen 19 hiernaast Tino Franco en Aven Jones. Tijdens de week van de fantasiesuites voelde Zach zich ongemakkelijk over hun relatie nadat hij een “andere” kant van Rachel had opgemerkt toen de camera’s uit waren.

Lees artikel

“Ik had het gevoel dat de ‘zorgen met het leeftijdsgedeelte’ een complete blindside waren,” vertelde Zach de co-lead van seizoen 19 – die het seizoen deelde met Gabby Windey — tijdens een aflevering die eerder deze maand werd uitgezonden. “Het is nogal moeilijk om mijn hoofd eromheen te wikkelen. Ik hield echt van je. Ik zag een toekomst met jou, maar ik moet gaan.”

Nadat hij besloot de show te verlaten, opende Zach zijn liefdesverdriet. “Haar reactie – het voelde zo koud. Ik dacht misschien dat ik meer meende’, zei hij tijdens een biechtgesprek. “Een van de dingen waar ik verliefd op werd, was dat ze me een speciaal gevoel gaf. En ik gaf om haar en ik vraag me af of dat echt was of dat het gewoon een daad was.”

Het tweetal kwam oog in oog te staan ​​tijdens het eerste deel van de vrijgezellin finale, die op 13 september werd uitgezonden, toen ze allebei hun excuses aanboden voor hun acties.

“Ik heb nooit geprobeerd om dat ongemakkelijk te maken,” vertelde de inwoner van Florida destijds aan Zach, en merkte op dat ze hem nooit wilde beschuldigen van niet klaar zijn voor het huwelijk. “Er was een miscommunicatie.”

Lees artikel

Rachel accepteerde uiteindelijk een voorstel van Tino, 28, tijdens de seizoensfinale. Nadat het filmen was ingepakt, hoorde ze dat de hoofdaannemer haar naar verluidt had bedrogen en dat het paar uiteindelijk hun verloving afzegde. Zach, van zijn kant, gaat op zoek naar liefde als de leider van De vrijgezel seizoen 27.

“Ik moest echt wat tijd vrijmaken om na te denken en dat gebroken hart te helen”, vertelde de tech executive aan host Jesse Palmer gedurende Na de laatste roos, die werd uitgezonden op dinsdag 20 september. “Wat ik van die ervaring heb geleerd, was dat het niet veranderde hoe klaar ik was. Ik ben er nu meer klaar voor. Dat was brandstof voor het vuur. Ik ben klaar om mijn persoon, mijn beste vriend te vinden.”

Zach’s seizoen gaat in première op 23 januari 2023.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button